Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
Cześć,
z racji tego że plączą mi się strasznie kable od słuchawek dookoła joya i przepustnicy ;D, chciałbym kupić bezprzewodowe. Niestety opinie jakie czytam w tej kwestii w sieci są mocno sceptyczne. Sam nie wiem co kupić i czy warto przejść z Superluxów HD 681 + Realtek 1155 na coś bezprzewodowego?
Chciałbym kupić coś do 500zł a jeśli naprawdę będzie warto dołożyć może być około 1000zł. Koniecznie muszą być z mikrofonem ;P.
Macie jakieś doświadczenie w tej materii? Coś polecicie?
Liczba postów: 922
Liczba wątków: 7
Reputacja:
106
Platforma:
CMDR: Pueblo
RSI Handle: Puebl0
wow, jesli brzmia tak samo dobrze jak wygladaja, to klasa.
Wlasnie jestem na etapie poszukiwan nowych sluchawek, idealnie sie wbiliscie z tym tematem.
Dzieki za rekomendacje!
Goliat, Mathias rep dla Was.
22.09.2016, 10:30 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2016, 10:30 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Aha, jeden minus - co prawda to było w poprzedniej wersji, Wrath 3D, a nie Omega, ale build wygląda prawie identycznie - to słabe łączenie puszki do pałąka. Trzymało się toto na dwóch marnych plastikowuch słupkach i ułamało się po zaledwie kilku miesiącach używania. Tyle że ja się z nimi za delikatnie nie obchodziłem, łapałem za puszkę zawsze itd.
Omega 3D mają dołączony do zestawu stojak, więc jest gdzie te słuchawki trzymać. Tym razem uważam i łapię tylko za pałąk i jak dotąd jest w porządku - mam je już o wiele dłużej niż tamte i nie mam żadnych problemów z tym mocowaniem.
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 7
(22.09.2016, 10:24 UTC)Pueblo napisał(a): wow, jesli brzmia tak samo dobrze jak wygladaja, to klasa.
Wlasnie jestem na etapie poszukiwan nowych sluchawek, idealnie sie wbiliscie z tym tematem.
Dzieki za rekomendacje!
Goliat, Mathias rep dla Was.
Zobacz sobie jeszcze Sound Blastera z serii Aurvana. Osobiście mam Aruvana Live (
http://pl.creative.com/p/headphones-head...rvana-live ) i polecam.
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
Problem w tym że są przewodowe, a ja chcę słuchawki bez kabelka ;D. Wiem że jest to strata jakości jednak komfort jaki zyskuje jest tego wart ;>