Wyścigi samochodowe
Video 
A tym czasem, możemy już się umawiać na Forza Horizon 3 Smile Chętnie się dołączę jeśli ktoś będzie chętny pojeździć w tym wielkim świecie. Będzie na PC.
PS. Jeżdżę w ścigałkach na G27 i wrażenia niesamowite. Warto nawet zakupić dla jednej gry, bo potem szybko pojawi się kolejna Smile Ale to wyrażam swoje zdanie, nie przekonuję Wink

A tu filmik z zapowiedzią Forza Horizon 3: https://www.youtube.com/watch?v=fTSUgXkfooA

PS. Chciałem dodać filmik tak, aby był w okienku, ale coś mi nie wyszło Smile Następnym razem będzie dobrze Wink
Odpowiedz
Zmieniłem tytuł wątku Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(17.09.2016, 07:28 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Zmieniłem tytuł wątku Tongue

Dzięki! Właśnie od kilku dni chcę się odezwać, ale widząc każącą za offtop administratorską rękę sprawiedliwości wolałem nie ryzykować... Smile

A chciałem powiedzieć, że Pueblo - te zdjęcia to szok normalnie. W pracy kumpel myślał, że "real".
Nigdy specjalnie mnie wyścigi nie ciągnęły, na kierownicy najdłużej grałem w Farm Simulator Smile  ale jak zaczną się wyścigi ekipy z TWH...
Odpowiedz
Weźcie przestańcie kusić z tą kierownicą! Biggrin
--

Odpowiedz
Przymierzam się właśnie do wyjęcia kierownicy z pufa, to The Crew całiem fajne jest.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
@Reinrk zgadzam sie z Tobą, ale...jedno tylko ale, 'scigalki' na klawiaturze, nie ma opcji. Kiera, ewentualnie pad, klawa nigdy nie da Ci takiej precyzji. Nie mówiąc o tym, ze jak masz kierownice i do tego hshifter, jesteś w stanie wyskrobać pare setnych czy dzisiatych sekundy podczas okrążenia. Co do widoku, myśle ze to kwestia gustu, ja nie potrafię jeździć z tpp, nie ważne czy to pad (bo czasami używam), czy kierownica.

@Robin przyznaje sie, mam obsesje na punkcie AC, począwszy od ustawiania parametrów auta pod dany tor, przez same kwalifikacje, wyścig, na replay'ach skończywszy. Wszystko wyglada baaaaardzo realistycznie.

Polecam każdemu, zabrać jakiekolwiek auto na tor Nordchleife, 10 minut (tor ma 22km) niezapomnianej jazdy. Czasami, odchodzę od kompa z zlany potem i z obolałymi od ffb rękoma Smile niektóre auta to na serio ciężka praca z utrzymaniem ich na torze (Countach, czy F40).

No i - ostatnimi czasy - zachorowałem na 'Shallowgrejwoze', gra musi mieć możliwość modowania, inaczej traci dużo. Do samego AC mam jakieś 20GB modow wszelkiego rodzaju Smile
Odpowiedz
(17.09.2016, 08:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Weźcie przestańcie kusić z tą kierownicą! Biggrin

Panowie, nie mam teraz czasu kusić Was kierownicą, co to znaczy czuć siłę na rękach. Przepraszam. Wracam do gry.  Biggrin

ziiuuuuuuuuuuuu..........
Odpowiedz
(17.09.2016, 09:49 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(17.09.2016, 08:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Weźcie przestańcie kusić z tą kierownicą! Biggrin

Panowie, nie mam teraz czasu kusić Was kierownicą, co to znaczy czuć siłę na rękach. Przepraszam. Wracam do gry.  Biggrin

I ten zapach skóry G27 i uczucie trzymania prawdziwej kierownicy wyścigowej... Ehhh... A te detale... Jakość prowadzenia auta... ehhh...  Tongue
Odpowiedz
(17.09.2016, 09:55 UTC)Zuback napisał(a):
(17.09.2016, 09:49 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):

I ten zapach skóry G27 i uczucie trzymania prawdziwej kierownicy wyścigowej... Ehhh... A te detale... Jakość prowadzenia auta... ehhh...  Tongue

Hrhrhrh..
Niestety mam tylko Logitech Driving Force Pro (ma już trochę lat).
Mam na myśli elaborat "klawiatura - pad - kierownica" ale widzę, że jak zwykle są lepsi ode mnie. Panowie, napiszcie coś, przekonajcie "padowców" którzy grają w scigałki w widoku TPP.  Smile

@Zuback podaj swój nick w TC.
OP, prośba o zrobienie w OP listy graczy.
No i wpisujcie miasta...
Odpowiedz
Ja gram po równo w TPP i FPP, w zależności od nastroju. Tak czy siak, nie jestem zbyt dobry w ścigałki Smile
--

Odpowiedz