Opakowanie zastępcze Shout Box
Cytat:Ja wypiję wszystką rudą wódę na myszach na bankiecie [Obrazek: biggrin.png]

Bądź ostrożny bo ta rdzawa groźniejsza od naszej wodzianki Biggrin
Przekonałem się w zeszłym roku Wink
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(05.09.2016, 08:48 UTC)Vermil napisał(a):
(05.09.2016, 08:45 UTC)Franz Lionport napisał(a):

A jak nazwać trolla, który trolluje trolla? To wątek bez tematu więc nie wiem o co Ci chodzi. Teraz jest modne nazywać kogoś trollem albo rasistą czy ksenofobem. Tylko jeszcze trzeba rozumieć co te pojęcia znaczą...

Lol hahah, ...... a ja wrzuciłem ten filmik tylko dla brechy ...... Tongue

To przypomina mi lekcje polskiego : " A teraz dzieci powiem wam co autor miał na myśli" heh
[Obrazek: franzv2.jpg]
(05.09.2016, 09:13 UTC)Ciszky napisał(a):
(05.09.2016, 08:10 UTC)GutenbergPL napisał(a):
(05.09.2016, 07:51 UTC)Vermill napisał(a): Czyli "katole" według Ciebie mogą wyrażać swoje zdanie, a inni jak wyrażają swoje, to obrażają? Typowe, znam to na co dzień. Słyniecie (katole) z tego  Biggrin

Jeżeli nie dyskutujesz z decyzjami Hetmana i oficerów publicznie na forum - tego zabrania regulamin - to sobie wyrażaj co chcesz do woli. Smile
Przecież to właśnie robisz - ale rób to bez wycieczek typu "pozer" "średniowiecze" itd, bo to już jest personalne i te słowa mają zabarwienie pejoratywne.
Np ja nie nazywam LGBTQ zboczeńcami, po prostu napisałem że nie popieram promocji tej ideologii - do nikogo personalnie.
Z resztą, zwykli homo są normalnymi ludźmi, ale jak facet paraduje nago z piórkiem w tyłku przez miasto - to dla mnie zboczenie.
Jakby hetero tak paradował - to też byłby dla mnie zboczeńcem.
Wniosek - nie obrażam homoseksualnych, ale zboczeńców piętnuje, choć tego nie wyrażam publicznie, no, teraz wyraziłem....
Z resztą, mam kumpla homo, czasami mu mówię "Mareczku, Ty stary pedale..." - ale on mnie zna i wie że to tylko żarty, wtedy odpowiada "Tylko nie stary!" Biggrin
Takie, mało taktowne żarty, czasami tak sobie pogadamy jak nie jesteśmy w towarzystwie kobiet lub dzieci.
On mnie "wyzywa" od ciemnogrodu - ale też bez napinki, to tylko taki "czarny humor".

EDIT: zaraz nas obu pogonią, powiedzą że polityka i ideologia.... Wink

Do takich rozmów istniwje PW

No istnieje, ale ten temat jest dość szczególny - to po prostu shoutbox. Tutaj czasem tematy są rodem z Pudelka.
Wytłumaczyłem jedynie, na przykładzie - szanujmy się, nawet jak nie szanujemy swoich poglądów.
Mam nadzieje, że nie uraziłem tym przykładem niczyjego smaku.. Jeżeli tak, to przepraszam.

I - jak sam widzisz - wcześniej skończyłem. Smile
(05.09.2016, 09:26 UTC)RADKO707 napisał(a):
Cytat:Ja wypiję wszystką rudą wódę na myszach na bankiecie [Obrazek: biggrin.png]

Bądź ostrożny bo ta rdzawa groźniejsza od naszej wodzianki Biggrin

Tak, bo zawiera więcej metanolu - tego od czego ludzie ślepną w nadmiarze....

https://www.youtube.com/watch?v=lhlxDgQG7Mc

Biggrin
Cytat:wczoraj wyciągnąłem 495 m/s Cutterem, bardzo ciekawe uczucie latanie z taką prędkością takim klocem [Obrazek: smile.png]

Czy Twój ubezpieczyciel nie podniósł ci stawki za tak diametralne zmiany w konstrukcji statku? Smile
Ech i skończył się tydzień urlopu Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Głosujemy! Smile http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=1673
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Cytat:Ech i skończył się tydzień urlopu [Obrazek: sad.png]

Za niecałe pięć dni będzie nowy dwudniowy Wink
(05.09.2016, 09:35 UTC)Franz Lionport napisał(a):
(05.09.2016, 08:48 UTC)Vermil napisał(a):

Lol hahah, ...... a ja wrzuciłem ten filmik tylko dla brechy ...... Tongue

To przypomina mi lekcje polskiego : " A teraz dzieci powiem wam co autor miał na myśli" heh

Wrzucać to między taki temat, to na prawdę trzeba mieć wyczucie... i jeszcze się dziwisz. Rzeczywiście boki zrywać.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości