Opakowanie zastępcze Shout Box
(31.08.2016, 08:49 UTC)Calvarian napisał(a): Łooo, to na inarze da się takie rzeczy robić? Chyba konto zakładam ^^

Skończyłem, gimp mnie trochę przerósł ilością opcji, nie wyszło tak jak chciałem, ale trudno. I'll practice more, i swear Wink
Da się, tylko musiusz mieć aplikację z eddb to będziesz mia pliki txt to wrzucenia z outfitem i json to wrzucenia na coriolisa
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(31.08.2016, 08:50 UTC)Robinus napisał(a): Hehehheheehhe REP!

EDIT:
Hej - a skąd wytrzasnąłeś screenshot Shoutbox'a?

Na 123 stronie tego wątku Quarion mi podrzucił Wink

(31.08.2016, 08:54 UTC)Brachu napisał(a):
(31.08.2016, 08:49 UTC)Calvarian napisał(a): Łooo, to na inarze da się takie rzeczy robić? Chyba konto zakładam ^^

Skończyłem, gimp mnie trochę przerósł ilością opcji, nie wyszło tak jak chciałem, ale trudno. I'll practice more, i swear Wink
Da się, tylko musiusz mieć aplikację z eddb to będziesz mia pliki txt to wrzucenia z outfitem i json to wrzucenia na coriolisa

Możesz krok po kroku?
Skąd mój bulwers? No leciał sobie Zaplątany, i Radionomy go ucięło - a już tak dobrze mi szło śpiewanie Biggrin
Kosmici atakują ! Biggrin
[Obrazek: KZPlIuR.jpg]
[Obrazek: franzv2.jpg]
Ale smaży

Fajny filmik : 

[Obrazek: franzv2.jpg]
Czy ktoś z szanownych członków skrzydła filmowego będzie dzisiaj na team speaku?
(30.08.2016, 08:02 UTC)Calvarian napisał(a): A jak wybuchnąć w elite? Powiedzieć kyokowi, że jego żart to suchar Biggrin

Tak nawiasem:
(to ma charakter humorystyczny, postacie zostały wybrane tak, a nie inaczej, bo mi tak pasowało, nie ma to żadnego podtekstu, ani nawet nie ma to na celu wytknięcia czegoś komuś, moim celem nie jest urażenie kogokolwiek, jeżeli ktoś poczuje się urażony to usunę itp.)
No, to chyba mogę:

Buahahahahahahaha Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Pojeździłem SRV i najlepsze są skoki po kamieniach. Jeszcze zrozumieć wake scannera i gdzie są data point i można lecieć.

Da się jakoś bardziej oddalić kamerę od statku niż domyślnie? Chcę sobie porobić fotki póki jestem w centrum. Anaconda zajmuje pół ekranu, a chce żeby była widoczna gdzieś w tle (ostatni raz lecę tą krową na eksplorację Biggrin).

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości