Opakowanie zastępcze Shout Box
@Goliat

Super
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Leo całkiem niezłe covery robi, nagle da się słuchać tego popowego szajsu Biggrin

Jak już o coverach mowa, to... UWAGA - tylko dla osób lubiących naprawdę ciężkie klimaty muzyczne Smile

Hell Yeah! Biggrin
[Obrazek: 2bd0a842cb34d1e7b8f32d44cc9238a5.jpg]
Właśnie w telefonie dostałem komunikat że odłączono kartę pamięci ?!?. Niestety karta siedziała dalej w gnieździe. Telefon jej nie widzi, komputer jej nie widzi, microsd + adapter do gniazda w latopie, oraz microsd+adapter do usb. Walczył ktoś kiedyś ? czy zdjęcia z urlopu do kosza ?
Ja bym zawalczył, jest kupę programów do odzyskiwania z kart, choć sam odzyskiwałem tylko z USB. Nie pamiętam nazwy programu, Pandora czy inna Mandala....
Też nic ich nie widziało, ale surowe pliki dało radę odzyskać, no tylko później zabawa z ich określeniem i poprawianiem nazw, bo wszystko wykrzaczone - tam też były zdjęcia.
I tylko 2/3 było oki, reszta nie dała rady przetrwać.
(23.08.2016, 18:20 UTC)DYoda napisał(a): Właśnie w telefonie dostałem komunikat że odłączono kartę pamięci ?!?. Niestety karta siedziała dalej w gnieździe. Telefon jej nie widzi, komputer jej nie widzi, microsd + adapter do gniazda w latopie,  oraz microsd+adapter do usb.  Walczył ktoś kiedyś ? czy zdjęcia z urlopu do kosza ?

Sporo programów istnieje. Znaczna większość w ramach darmowego użycia pozwala tylko podejrzeć zawartość uszkodzonego nośnika... Pozostaje wtedy robienie screenów, co by jakąkolwiek mieć pamiątkę.
Na przyszłość zalecam patent z dwoma kartami. Od kiedy straciłem pamiątkę z wakacji, sam tak robię. W najgorszym wypadku tracimy tylko połowę zdjęć.

A tak przy okazji:
mamy gdzieś jakiś "cech handlowy"? Tak żeby Cmdrs "na dorobku" mogli razem polatać w Wingu i korzystać z bonusu?
No to trochę powalcze.
(23.08.2016, 18:20 UTC)DYoda napisał(a): Właśnie w telefonie dostałem komunikat że odłączono kartę pamięci ?!?. Niestety karta siedziała dalej w gnieździe. Telefon jej nie widzi, komputer jej nie widzi, microsd + adapter do gniazda w latopie,  oraz microsd+adapter do usb.  Walczył ktoś kiedyś ? czy zdjęcia z urlopu do kosza ?

A sprawdzałeś, czy jest widoczna w zarządzaniu dyskami? Może wystarczy przypisać literę dysku a potem użyć chkdsk ?
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
(23.08.2016, 19:57 UTC)Orace napisał(a):

Sporo programów istnieje. Znaczna większość w ramach darmowego użycia pozwala tylko podejrzeć zawartość uszkodzonego nośnika... Pozostaje wtedy robienie screenów, co by jakąkolwiek mieć pamiątkę.
Na przyszłość zalecam patent z dwoma kartami. Od kiedy straciłem pamiątkę z wakacji, sam tak robię. W najgorszym wypadku tracimy tylko połowę zdjęć.

A tak przy okazji:
mamy gdzieś jakiś "cech handlowy"? Tak żeby Cmdrs "na dorobku" mogli razem polatać w Wingu i korzystać z bonusu?

daj znać w jakim systemie jesteś, mogę podlecieć ale dopiero jutro po 22:00.

Lepiej się lata z jednym większym statkiem, jak np. moja Cerys
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(23.08.2016, 20:18 UTC)Brachu napisał(a): daj znać w jakim systemie jesteś, mogę podlecieć ale dopiero jutro po 22:00.

Lepiej się lata z jednym większym statkiem, jak np. moja Cerys

Dzięki za propozycję. Pytałem bardziej orientacyjnie, bo w końcu samotne latanie jest kiepskie. Na TS'ie ciężko o kogoś, kto nie jest bounty hunterem, więc też kiepsko z komunikacją. Zapiszę sobie Twój nick, jak dorobię się trochę na szmuglerce to dam znać z wyprzedzeniem. Może uda się umówić kogoś jeszcze Smile

Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości