Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
(11.08.2016, 21:11 UTC)Kriztozz napisał(a): No i zakupiłem.
A tak sobie powtarzałem: "Nie kupuj teraz bo drogo. Poczekaj na promocje/opinie". Ech słaby psychicznie jestemSmile

To jest nas dwóch. Smile
Kupiłem na GOGu bo ponoć można tam gierke zwrócić do 30 dni jeśli są problemy, ale pewnie i tak zostanie.
Cóż.. niechaj gra muzyka!
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
Obejrzałem gameplaye i streamy, poczytałem i posłuchałem recenzji i... hmmm... jeśli o mnie chodzi to ponad 250 zeta za tą grę to o wiele wiele za dużo. Poczekam aż opadną emocje a sama gra znacznie stanieje.
Odpowiedz
Za 159zł można ją kupić.
Chyba że się już promocja skończyła ....
Odpowiedz
(12.08.2016, 09:38 UTC)Rommie_PL napisał(a): Za 159zł można ją kupić.
Chyba że się już promocja skończyła ....

Na PC? Gdzie?
Zresztą, ja poczekam aż cena dojdzie bliżej stówki Smile. Tyle mogę dać po opadnięciu emocji związanych z wyczekiwaniem Smile
Odpowiedz
Ja bym poczekał aż zejdzie poniżej 50zł Wink
A na razie zbieram na Freelancera w SC albo inne Constellation Tongue
Odpowiedz
(12.08.2016, 09:53 UTC)2M1R napisał(a): Ja bym poczekał aż zejdzie poniżej 50zł Wink

50 - 60 zł to odpowiednia cena za indyka - czyli taka jak jest na gogu minus dwieście Tongue

Odpowiedz
(12.08.2016, 08:48 UTC)TheSyntox napisał(a):
(11.08.2016, 21:11 UTC)Kriztozz napisał(a): No i zakupiłem.
A tak sobie powtarzałem: "Nie kupuj teraz bo drogo. Poczekaj na promocje/opinie". Ech słaby psychicznie jestemSmile

To jest nas dwóch. Smile
Kupiłem na GOGu bo ponoć można tam gierke zwrócić do 30 dni jeśli są problemy, ale pewnie i tak zostanie.
Cóż.. niechaj gra muzyka!

Yyyyy trzech. jak spojrzycie wyżej to zobaczycie post, w którym się zarzekałem że zaczekam na pierwsze opinie...

Ale wizja długiego weekendu i nieco wiedzy o swojej słabej silnej woli uchroniło mnie przed panicznym kupowaniem dzisiaj z wyczekiwaniem na klucz obgryzając paznokcie Smile

Klucz zarejestrowany - na steamie informacja tylko "zakupiono wczoraj" - nie ma odliczania czasu.
Tak ma być? Bo pierwszy raz coś kupiłem przed premierą...

Dodam, że żeby nie należeć do naszego grona, trzeba mieć Batonową Wolę... Smile
Odpowiedz
Ja mam informację na Steamie:
"Available: 12 August
This game will unlock in approximately 6 hours"
Odpowiedz
Haha SUCKERS!

Ja przynajmniej zrobiłem preorder po pijaku, to jestem jakoś usprawiedliwiony Biggrin

Sprawdzałem o 3 rano na GOG, jak kładłem się spać Wink i nie było jeszcze.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(12.08.2016, 10:22 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Haha SUCKERS!

Ja przynajmniej zrobiłem preorder po pijaku, to jestem jakoś usprawiedliwiony Biggrin

Sprawdzałem o 3 rano na GOG, jak kładłem się spać Wink i nie było jeszcze.

Albo tylko tak mówisz, że po pijaku żeby się wytłumaczyć Wink. Bo wiadomo, po pijaku się nie liczy Biggrin.
Odpowiedz