Nowe logo na forum
Jak w temacie, co myślicie o zmianie loga, tego na górze forum. Jesteśmy teraz członkiem BC i fajnie byłoby to uwzględnić w bannerze. Mam na myśli coś takiego co Tadek w NL przy Community Goal'ach podaje.
Jakaś grafika z gry + logo TWH + decal BC Anukusa. Trochę by to przełamało ten szary wystrój forum.
Oczywiście ja rzucam tylko pomysłem i musiałaby się znaleźć dobra dusza która by coś takiego zaprojektowała bo ja raczej zdolności artystycznych nie mam.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Mi się podoba, myślę, że do przegadania na zebraniu Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Można dodać pod logiem MEMBER OF i mały banner BC.

LOGO TWH
MEMBER OF
BANNER TBC
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
w domu spróbuję coś sklecić coby pokazać co mam na myśli.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Ja bym tego loga za nic nie zastępował, chyba, że zliftingowaną wersją. Więc albo bym nie ruszał, albo dodał coś obok/pod/nad/pomiędzy Smile
Odpowiedz
w to puste miejsce, między skrzydła a kopię, wsadzić logo Anukusa.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(01.08.2016, 10:03 UTC)Kyokushin napisał(a): w to puste miejsce, między skrzydła a kopię, wsadzić logo Anukusa.

Oooo Kyoku chodzi mi mniej więcej o coś takiego jak masz w sygnaturce tylko zamiast FDL'a logo Anukusa.

Odpowiedz
(01.08.2016, 10:38 UTC)Drakkainen napisał(a):
(01.08.2016, 10:03 UTC)Kyokushin napisał(a): w to puste miejsce, między skrzydła a kopię, wsadzić logo Anukusa.

Oooo Kyoku chodzi mi mniej więcej o coś takiego jak masz w sygnaturce tylko zamiast FDL'a logo Anukusa.

Hm... Mieszane uczucia. Wtedy będzie wyglądać, jakby to było forum TWH i BC - a tak nie jest. 

No nie wiem, wolałbym po prostu, żeby ktokolwiek tu wchodzi od razu wiedział, że to forum TWH. Nasze logo powinno na pewno być najbardziej wyeksponowane.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Pomysł ciekawy, bo rzeczywiście aktualne logo wygląda trochę drętwo ;p
Niestety z grafiką też mi było nie po drodze, a mamy tutaj sporo innych utalentowanych ludzi, więc poczekam na efekty Biggrin
[Obrazek: AmqzlzA.jpg]
I jeśli chcesz powiedzieć, że się martwisz o moje morale,
Zostaw wiadomość po sygnale, po sygnale...
Odpowiedz
Ja bym osobiście nic nie zmieniał, jest dobrze jak jest, a z koalicjami różnie bywa Smile
Odpowiedz