Opakowanie zastępcze Shout Box
Dzięki Goliat

To dzisiaj wieczór spędzę lecąc do Ceos. Jak będzie siła to wezmę kilka misji do Sothis.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

W następnym patchu (2.1.05) mają znacząco poprawić łatwość zdobywania takich pierwiastków jak polonium, więc nie ma sensu się teraz spinać z szukaniem.
Ja się nie spinam ale wypadałoby zrobić powiększony zasięg FSD na 3 poziomie.

No ja po ostatniej wizycie na ts odłożyłem inżynierowanie i obrałem kierunek na "Pole Batona", trochę po skanuje neutronówek.
Water World wvŁodzi

(25.07.2016, 13:04 UTC)DYoda napisał(a): No ja po ostatniej wizycie  na ts odłożyłem inżynierowanie i  obrałem kierunek na "Pole Batona", trochę po skanuje neutronówek.

Mam już lepsze pole ale Wam nie powiem Tongue
(25.07.2016, 14:54 UTC)Baton napisał(a):
(25.07.2016, 13:04 UTC)DYoda napisał(a): No ja po ostatniej wizycie  na ts odłożyłem inżynierowanie i  obrałem kierunek na "Pole Batona", trochę po skanuje neutronówek.

Mam już lepsze pole ale Wam nie powiem Tongue

Ale wiśnia...
(25.07.2016, 15:59 UTC)Calvarian napisał(a): Ale wiśnia...

Tak naprawdę to nie wiem jeszcze, w tym co Wam dałem wczoraj to znalazłem pewnie z 50 czarnych dziur, a neutronówek nawet nie skanowałem, w tym co jestem teraz zaraz obok Jaques znajduje mniej czarnych dziur, ale te pola mają dziesiątki jak nie setki tysięcy gwiazd zapewne, ja tam polizałem jedno ziarenko ryżu z kilowego worka (to optymistyczna ocena ) :Smile  W każdym razie neutronówki w obu polach ciągną się po horyzont we wszystkie strony, miłej zabawy Smile
Lece z wywieszonym jęzorem
Macie, same neutronówki, to i tak nie do przejedzenia, nawet jakby setki pilotów latały tam i z powrotem Smile

[Obrazek: A4wTxfe.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości