Jarek aka Cmdr Gal Black vel Galu321, lat 30, mieszkaniec Rudy Śląskiej. Lubię dobrą książkę, dobre kino (z tym ostatnim brak czasu ostatnio) , sporty - nie tyle oglądać co uprawiać - narty, łyżwy, biegi, siłownia, wycieczki piesze po górach, na wiele z tego nie mam po prostu czasu, którego najwięcej poświęcam synkowi (2 i pół roku) i małżowinie  Z Elite spędzam czas jaki mi zostaje, nie ma tego za wiele bo pracuje najczęściej na II i III zmianie choć czasem się na 1 pójdzie, dodatkowo weekendy najczęściej mam inaczej jak normalni ludzie
Witam! Pawel, 79 rocznik od kilkunastu lat poza granicami Polski, od 9 lat na poludniu Anglii. W Elite pogrywam od Bety1 I dopiero niedawno dobilem do Clippera (mam swoj styl gry, mam swoj roleplay, dla mnie celem nie jest jak najszybsze dobicie do Anakondy).
Zainteresowania - jest tego troche, poczawszy od driftu modelami RC, przez DJ'ing, fotografie (makro, HDR, ostatnimi czasy street photo) a na - jakze uwielbianym przez wszystkich - graniu w gry komputerowe skonczywszy (nalogowo gram od czasow ZX Spectrum). Brak dzieci I zony, za to baaaaaaaaardzo wyrozumiala kobieta u mego boku sie trzyma.
Absolwent UAM w dziedzinie Fizyki (tak, wiem dziwne, nie, nie wiem co mnie pokierowalo w ta strone  ).
Od dluzszego czasu nie moglem sobie znalezc miejsca na swiecie, troche podrozowalem tu I owdzie, jakos UK przypadlo mi do gustu najbardziej. Mysle ze to ta mieszanka pieknych szlakow pieszych, klimatycznych pubow I w miare przyjaznych ludzi sprawila ze zagoscilem tu na dluzej.
Obecnie pracuje w firmie wspolpracujacej z firmami ubezpieczeniowymi na stanowisku 'Senior Apple Technician' (wiec jakby ktos potrzebowal cos z 'jablkiem', dawac znac).
W E;D znajdziecie mnie pod pseudonimem Pueblo. Zapraszam do dodania do listy znajomych
Zdravim I do zobaczenia w grze/kantynie/zlocie
Liczba postów: 2,352
Liczba wątków: 194
Reputacja:
530
Platforma:
CMDR: Arnul
Cześć,
Jako że Hetman powierzył mi obowiązki rotmistrza to nie wypada mi być kompletnie anonimowy.
Mam na imię Adam, z natury introwertyk (ale się nawracam), rocznik 77, od urodzenia mieszkam w Poznaniu. W pierwszą Elite grałem na C64, potem „Dwójka” gdzieś mi uciekła, a dalej Frontier First Encounters no i ED. Fanem kosmosu nie jestem, ale zawsze pociągała mnie wolność jaką Elite oferowała i oferuje. Z tego samego powodu długo pogrywałem w Daggerfall. Generalnie jestem jednak fanem strategii. Poza tym co jakiś czas wracam do rogalika „ADOM”, a w piątki obowiązkowo CS lub CS GO z przyjaciółmi na chacie. Ni w czort mi nie idzie ale jest żarcie pizzy, sprośne żarty, oglądanie cycków w internecie i ogólne powitanie weekendu.
Nick Arnul (a właściwie Arnul Zielonobrody) towarzyszy mi już pół życia – to moja pierwsza postać w Warhammera.
Prywatnie ojciec 2 dzieci i mąż blond Thargoidki.
Cmdr Arnul
05.11.2015, 11:39 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2015, 11:39 UTC przez zieluk.)
Łukasz z tej strony. Rocznik 76.
Mieszkam i pracuję od kilku lat jako inżynier chemik w biurze projektowym we Frankfurcie nad Menem.
Do gry w ED wciągnął mnie CMDR baton za co mu niniejszym dziękuję :-) Innego zdania jest natomiast moja żona ;-)
Lubię literaturę i filmy fantastyczno-naukowe, rower i pływanie.
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
Platforma:
CMDR: O_Grzechu
05.11.2015, 17:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2015, 17:06 UTC przez o_grzechu.)
Pozdrawiam wszystkich,
Grzegorz rocznik '75 zamieszkały obecnie w Krakowie. Pracuje jako konstruktor w branży automotive. Zainteresowania to foto (również astro) książki i filmy S-F oraz jakaś dobra gra od czasu do czasu. A teraz czasu nie ma za dużo bo 1,5 roczna córka nie pozwala na wiele.
Mam uczulenie na pisanie  W pracy nie ma to znaczenia ale udzielanie się na forum jakoś ciężko mi idzie.
CMDR O_Grzechu
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
Witam, CMDR Rommie_PL się kłania.
Dane osobowe:
UWAGA: Ściśle tajne Tylko do wglądu dowództwa.
Imię: Łukasz
Data ur.: 1984
Zameldowany w: Wołomin
Ostatnia znana lokalizacja: HR 8444
Posiadane okręty w czynnej służbie:
Caobra MKIII jako pirat,
Lakon 9 jako trader,
Fer De Lance jako "TAJNE"
ASP &%$@* /DANE USZKODZONE/
Python *(^&)!@!#% /DANE USZKODZONE/
Charakter:
Przyjazny nastawiony na poznawanie nowych CMDR, nieobliczalny, skłonny pomagać jeśli widzi w tym swój interes.
Podczas rozmów należy zachować szczególną ostrożność. Ostatnio podczas przechadzki z królewną LHS 322 ukradł im słońce.
KONIEC RAPORTU...
Gram kiedy mam czas, często pomagam nowym graczom rzucając im sporo cargo za free czasem też wypadnie mi jakaś mina - ale to zawsze nie chcący
Witam i pozdrawiam.
Czołem!
Mam na imię Marcin i też jestem alkoho... ehhh nie to forum, do rzeczy. Zamieszkuje obecnie pod Opolem, pracuje jako grafik (projektant opakowań elastycznych i nie tylko) w pewnej korporacji. W wolnym czasie chodzę po polach i wykupuje różne dziwne rzeczy, a jak nie ma pogody to spędzam czas na strzelnicy gdzie nabijam skilla w strzelaniu do papieru. Jak jeszcze zdrowie dopisywało trenowałem kendo (szermierka japońska). Zbieram noże małe i te duże, te do kuchni i te mniej przydatne... lubię historię czytam w miarę możliwości. Jak czas pozwala autem zwiedzam ojczyznę, mieszkanie poza granicami kraju po 15 latach tułaczki znudziło mi się. Rozglądam się za czymś na stałe, najlepiej Bieszczady 
Ciesze się że w końcu w Elite mogę pograć z kimś choć mało czasu mam aby grywać ale jak już jestem to staram się intensywnie spędzić godziny w grze.
Pozdrawiam
Xao
(05.11.2015, 20:57 UTC)Xao napisał(a): Czołem!
Mam na imię Marcin i też jestem alkoho... ehhh nie to forum, do rzeczy. Zamieszkuje obecnie pod Opolem, pracuje jako grafik (projektant opakowań elastycznych i nie tylko) w pewnej korporacji. W wolnym czasie chodzę po polach i wykupuje różne dziwne rzeczy, a jak nie ma pogody to spędzam czas na strzelnicy gdzie nabijam skilla w strzelaniu do papieru. Jak jeszcze zdrowie dopisywało trenowałem kendo (szermierka japońska). Zbieram noże małe i te duże, te do kuchni i te mniej przydatne... lubię historię czytam w miarę możliwości. Jak czas pozwala autem zwiedzam ojczyznę, mieszkanie poza granicami kraju po 15 latach tułaczki znudziło mi się. Rozglądam się za czymś na stałe, najlepiej Bieszczady 
Ciesze się że w końcu w Elite mogę pograć z kimś choć mało czasu mam aby grywać ale jak już jestem to staram się intensywnie spędzić godziny w grze.
Pozdrawiam
Xao
A gdzie pod Opolem? Ja pochodzę z opolskiego (a dokładniej z Nysy  ). Kendo dawno temu bardzo chciałem ćwiczyć, ale nie było gdzie
Hej,
Ja jestem Filip że świętego miasta, ale szczęśliwie wyemigrowałem do Katowic gdzie jestem niewolnikiem pewnej korporacji, a dokładniezajmuje się planowaniem transportu. W elitarnej rzeczywistości dla odmiany zamiast handlem zajmuje się glownie piractwem i morderstwami,.aczkolwiek.tym drugim stosunkowo rzadko
Na forum frontiera widnieje jako malk300, w grze grałem długo jako cmdr henkxajn, ale niedawno postanowiłem skasować save'a i obecnie nazywam się Faoiltiarna. Latam głównie małymi statkami którymi można wykręcić ciasne spirale  tj. Głównie viperem i voulturem. Od kilku miesięcy stałem się maniakiem FAOFF i szlifierka swoje skille w tej opcji sterowania statkiem.
W rzeczywistości jestem fanatykiem snowboardingu także każdy opad śniegu to dla mnie.błogosławieństwo. Poza tym lubię książki fantasy i wszelkiego rodzaju filmy s-f zwłaszcza te niskobudzetowe i badziewie
06.11.2015, 20:02 UTC
(05.11.2015, 22:21 UTC)Cmdr Mathias Shallowgrave napisał(a): (05.11.2015, 20:57 UTC)Xao napisał(a): Czołem!
Pozdrawiam
Xao
A gdzie pod Opolem? Ja pochodzę z opolskiego (a dokładniej z Nysy ). Kendo dawno temu bardzo chciałem ćwiczyć, ale nie było gdzie 
dokładnie to Crap-kowice :p jest (była sekcja kendo w Opolu).
|