Wiedźmin 3
Kończymy pierwszy raz, dla mnie najistotniejsze jest, że mam długi miecz i mógłbym nim sięgnąć poprzez kraty urzędniczki w okienku numer 6 Smile
Odpowiedz
Skończyłem jakoś tydzień temu podstawkę Wiedźmina, teraz czas na serce z kamienia i potem krew i wino Biggrin Szykują się dłuuugie godziny dobrej zabawy...będę tęsknił za tą grą
Odpowiedz
(30.06.2016, 13:25 UTC)Reaveler napisał(a): Skończyłem jakoś tydzień temu podstawkę Wiedźmina, teraz czas na serce z kamienia i potem krew i wino Biggrin Szykują się dłuuugie godziny dobrej zabawy...będę tęsknił za tą grą

A zatęsknisz jeszcze bardziej Wink
Odpowiedz
Osobiście czuję lekki niedosyt, za mało Ciri, straszliwie podobało mi się w jaki sposób stworzyli tą postać w grze, czuć że zmieniła się od książek...
Odpowiedz
Hmm, na pewno nie miałbym nic przeciwko temu, ale chyba rozumiem REDów czemu zrobili tak a nie inaczej Smile
Odpowiedz
Powiem Wam szczerze: co Wy widzicie w tym Wiedziminie?
Ja, nawet go nie ruszyłem, bo mam chyba na jego temat złe wyobrażenia....
Mnie widok z 3ciej osoby odrzuca..... jest z 1osoby?
Odpowiedz
3cia osoba ssie, też nie przepadam za tym, ale mimo tego, to najlepsza gra w jaką grałem.
Wciągająca historia, piękne krajobrazy... i da się 3 osobę przełknąć.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Gutek, z pierwszej osoby w tej grze byś się absolutnie porzygał, za dużo piruetów itd Biggrin
Odpowiedz
(30.06.2016, 16:04 UTC)GutenbergPL napisał(a): Powiem Wam szczerze: co Wy widzicie w tym  Wiedziminie?
Ja, nawet go nie ruszyłem, bo mam chyba na jego temat złe wyobrażenia....
Mnie widok z 3ciej osoby odrzuca..... jest z 1osoby?

Gutek - przede wszystkim: 
  • fantastyczną fabułę, 
  • trudne i ciekawe wybory, 
  • zadania które same w sobie są małymi fabularnymi rozdziałami - nie ma czegoś takiego idź zabij i przynieś 10 skór, potem 20 kamieni etc.
  • ciekawe, barwne i charakterystyczne postacie
  • wzruszające momenty - kilka razy łezka mi się zakręciła w oku
  • świetnie zoptymalizowany silnik z fantastyczną grafiką
Minusem jest 3 osoba - sam zdecydowanie preferuję widok z pierwszej, ale w całości to jest wyspa strat w oceanie zysków.
Odpowiedz
Dobra, biorę to.... Smile
A najśmieszniejsze jest, że miałem Wiedźka 3, do karty graficznej, ale oddałem dobrym ludziom - i teraz go chyba muszę kupić.... Biggrin
Odpowiedz