Opakowanie zastępcze Shout Box
(23.05.2016, 07:58 UTC)Atronarh napisał(a): Czemu większość z was jest za shoutboxem a nie za discord?  Wygodniej się gra z discord. Z shoutboxem trzeba się między oknami przełączać a discord ma apkę na fona.

ja mam jeden monitor i sprawdzam co się dzieje na SB w komie

Dzisiaj w planie mam kopanie w HIP 109207 A1. Wczoraj T-6 przygotowałem i jestem gotowy. System w miarę blisko, na dwa szybkie skoki. Kasa mi została to jeszcze Cobre pod BH uzbroję
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Ja polecam Hack.chat Smile

https://hack.chat/?twh
jak by ktoś chciał dołączyć do dyskusji Smile
“There will be killing till the score is paid.” 
― Homer, The Odyssey

Hardware: Tobii EyeX 4C | Saitek X52 Pro | Logitech G13 | Corsair K65 RGB | Blue Yeti | Superlux HD681 EVOII | LG 29" UltraWide
Wolałbym abyśmy nie rozpraszali się po wielu różnych chatach, bo to kłóci się z obecnym celem grupy, czyli integracją członków Smile

Oficjalnym chatowym kanałem awaryjnym jest nasz Discord i przy tym zostańmy. Zapraszam: http://thewingedhussars.com/showthread.p...88#pid9688

(P.S. Dla ścisłości - zastępczego TS-a też już mamy dzięki Kofiemu! Szczegóły wkrótce w wątku.)
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Discord nie ma apki pod WP i słabo działa na stronie

(23.05.2016, 09:02 UTC)Brachu napisał(a): Discord nie ma apki pod WP i słabo działa na stronie

Pod WP wogóle jest mało apek, a jak są to kiepskie. Z resztą co do działania WP moge się dużo rozpisywać. Stwierdziłem, że Microsoft udziwnia podstawowe funkcje i dlatego wróciłem na Androida Wink. Fakt jest wolniejszy ale za to (jak dla mnie) bardziej funkcjonalny.

Poleci ktoś może jakiś system do uprawiania piractwa, gdzie można spotkać więcej ludzi? Z NPC nie ma tyle frajdy Tongue
(23.05.2016, 10:06 UTC)Atronarh napisał(a):
(23.05.2016, 09:02 UTC)Brachu napisał(a): Discord nie ma apki pod WP i słabo działa na stronie

Pod WP wogóle jest mało apek, a jak są to kiepskie. Z resztą co do działania WP moge się dużo rozpisywać. Stwierdziłem, że Microsoft udziwnia podstawowe funkcje i dlatego wróciłem na Androida Wink. Fakt jest wolniejszy ale za to (jak dla mnie) bardziej funkcjonalny.

Poleci ktoś może jakiś system do uprawiania piractwa, gdzie można spotkać więcej ludzi?

LHS 3447 ?

Eravate

Kini (Anarchy)

Ja z chęcią bym się przesiadł, tylko szkoda mi kasy na komórkę wydać.

Gdzieeee jeeeeest Shoutbox?! Gdzieeee jeeeeest Shoutbox?! Gdzieeee jeeeeest Shoutbox?!...
Nie ma i nie będzie! Ho ho ho! - Nie ma i nie będzie! Ho ho ho! - Nie ma i nie będzie! Ho ho ho!
--

(23.05.2016, 20:00 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Nie ma i nie będzie! Ho ho ho! - Nie ma i nie będzie! Ho ho ho! - Nie ma i nie będzie! Ho ho ho!

To ja w ramach protestu ustawiam sobie odpowiednią sygnaturę Tongue
A poważnie, to będzie jak naprawimy albo jak zainstaluję nowego.
--

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości