Zabawy w No Man's Sky
Witajcie Podróżnicy!

Nie za bardzo bardzo miałem gdzie to wrzucić, oprócz SC nie dyskutujemy tutaj działem o innych grach. Na publicznych nie chciałem się z tym ogłaszać, choć i tam nie ma działu na inne gry, bo pewnie świecił by pustkami. Od czasu do czasu bawię się w No Man's Sky i pomyślałem że i tam możemy się spotykać. Właśnie poszukuję dla nas ładnej planetki, tak aby każdy kto w to gra mógł założyć na niej swoją jedną ze swoich baz.
   Link do strony z informacjami dotyczącymi przetwarzania, wytwarzania, gotowania i moje główne źródło o NMS: Baza danych NMS
   Link do serwera discord z którego głównie czerpię informacje dotyczące lokalizacji ciekawych przedmiotów w grze: NMS Glyph Exchange

Pozdrawiam

Istota Podróżująca Detson
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
Photo 

Tymczasem zapraszamy osoby chętne do wspólnej gry, do typowania nazwy systemu  husarskiego , oraz planety husarskiej w tym samym systemie planetarnym.
Bez polskich znaków ( lub przynajmniej tak dobrane słowa aby nie kłuło w oczy ), ale też nie w języku angielskim tylko polskim.
Odpowiedz
Na Discordzie jest już ranga i kanały txt/voice Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
dzięki piękne, możemy na kanale Inne spokojnie wrócić do wiadomości z Astroneer Smile
Odpowiedz
jak system husarski to tylko HR8444 - innej możliwości nie widzę
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Hmm, czy ja wiem... To osobna gra więc nie zakładał bym sztywnego trzymania się nazewnictwa z ED w przypadku NMS.
Teraz już HaErka się przyjęła i okrzepła ale czy gdyby na początku istnienia TWH była możliwość swobodnego dopasowania nazwy systemu to czy nie skorzystalibyście z niej?
Mówię tu jedynie w swoim imieniu, tak naprawdę wspólnie o tym zdecydujemy. W gronie graczy NMS oczywiście Smile
Odpowiedz
Manig miał HR 8444 w Conan Exiles też Smile i nie uważałem tego za dziwne, ale coś się pomyśli.
Odpowiedz
No muszę powiedzieć, że powrót do gry po latach jest naprawdę miły Smile Wiele dodali nowych mechanik. Mój kod: XP88-V9XN-DWKRG
Odpowiedz
Czołem Podróżnicy!

Pozwoliłem sobie zrobić kilka zmian, dodałem nowy wątek na forum. Proszę wszystkich aby nie wrzucać tam nic oprócz swoich Kodów dla znajomych oraz lokalizacji swoich baz. A tutaj niech będzie miejsce dla wymiany poglądów, luźnej gadki, oraz tego co w tej chwili najważniejsze, czyli wrzucanie propozycji lokalizacji naszej wspólnej Husarskiej planety.

Dla ułatwienia, aby za każdym razem nie trzeba było wrzucać screenów z adresami do odpowiednich portali, aby móc je zaprezentować tutaj chciałem wam zaprezentować znaleziony w sieci translator znaków Portalu:
[Obrazek: lzxZ2sE.jpg]

Pozdrawiam!

edit: wkrótce przerzucę część pierwszego postu z prezentacją moich baz do tamtego wątku.
Odpowiedz
Muszę się zabrać za tego NMS-a w końcu Biggrin Zazdraszczam Wam zaawansowania! Dawajcie jakieś fotki, albo osobny wątek zróbcie. Jak tak dalej pójdzie, to TWH wejdzie oficjalnie do NMS Biggrin

Śledzę Wasz projekt z zainteresowaniem!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz