Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Deczibru
Witam wszystkich.
Rocznik '94, W elite grałem już kilka lat temu, jednak uznałem że bez kontrolerów to nie ma klimatu. Od kiedy wyposażyłem się w zestaw postanowiłem wrócić i aby przygoda nie była nudna postanowiłem znaleźć jakiś squad i tak znalazłem was.
Prywatnie param się podróżami na motocyklu i sporadycznie w zimę snowboard. Zawodowo i z pasji "Komputerowiec"
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: warexe
Witam. Grzegorz 39 L. Stacja bazowa Wrocław, bo od zawsze poddaje się ostatni ? W Elitce Savi. Szukałem ciekawej symulacji i w końcu jest ? Latam od kilku miesięcy. Nigdy nie lubiłem strzelaniny, bo za dużo się dzieje na monitorze ? raczej wykonuje misję salvage, transport, exploracja. Obecnie jestem w trakcie nauki Oddysey. Eksperymentuje i sprawdzam. Zawiodłem się na optymalizacji Oddysey ze względu na sprzęt, lecz jakoś sobie radzę ? Pozdrawiam
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
no to Savi zmień ksywkę na forum ( patrz regulamin )
Liczba postów: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Shuwar
Siema!
Również rocznik 78. Grą zainteresowałem się już lata temu (2017), ale zanim kupiłem samą grę, zdobyłem poradnik do gry, który mnie odstraszył (przez info o poziomie skomplikowania rozgrywki). Wtedy zdecydowałem się na Eve online... było wciągająco, ale po jakiś dwóch miesiącach odpuściłem (przytłoczyła mnie wieczna analiza skomplikowanych parametrów wielu rzeczy).
Od początku tego roku zdecydowałem się dać szansę Elite i wciągnęło mnie na całego. Elite jest znacznie czytelniejsze niż Eve, a radość z podróżowania chyba nawet większa. Głównie podróżuję i handluję. Walka kompletnie mnie nie kręci. Próbowałem górnictwa, ale to chyba też nie dla mnie (zbyt statyczne zadanie). W grze chyba najwyżej cenię sobie widoki i gigantyczną przestrzeń. To pobudza wyobraźnię.