Przedstaw się
Witam wszystkich.

Rocznik '94, W elite grałem już kilka lat temu, jednak uznałem że bez kontrolerów to nie ma klimatu. Od kiedy wyposażyłem się w zestaw postanowiłem wrócić i aby przygoda nie była nudna postanowiłem znaleźć jakiś squad i tak znalazłem was.

Prywatnie param się podróżami na motocyklu i sporadycznie w zimę snowboard. Zawodowo i z pasji "Komputerowiec"
Odpowiedz
Witam. Grzegorz 39 L. Stacja bazowa Wrocław, bo od zawsze poddaje się ostatni ? W Elitce Savi. Szukałem ciekawej symulacji i w końcu jest ? Latam od kilku miesięcy. Nigdy nie lubiłem strzelaniny, bo za dużo się dzieje na monitorze ? raczej wykonuje misję salvage, transport, exploracja. Obecnie jestem w trakcie nauki Oddysey. Eksperymentuje i sprawdzam. Zawiodłem się na optymalizacji Oddysey ze względu na sprzęt, lecz jakoś sobie radzę ? Pozdrawiam
Odpowiedz
no to Savi zmień ksywkę na forum ( patrz regulamin )
Odpowiedz
(20.01.2022, 20:11 UTC)MAGNUM354 napisał(a): no to Savi zmień ksywkę na forum ( patrz regulamin )Z jakiego powodu? Może czegoś nie doczytałem lub nie rozumiem. 
Odpowiedz
Magnum ty nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany

@Warexe Kwestia nicku to chodzi o jedną z naszych zasad jakbyś chciał zostać członkiem Husarii, nick na forum oraz discordzie musi być ten sam co masz w grze, ale to się do ciebie zgłoszę jeśli złożysz podanie Wink
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Cześć Maciej z tej strony. W przestrzeni CMDR BOCHUN. 
Rocznik 79 - maniak symulatorów lotu, farmienia matsów i duuużych statków, z miło mruczącymi silnikami. 
Żonaty i dzieciaty, z dostępnościom w uniwersum raczej od godziny 20 stej. 
W Elite gram gdzieś od 3 lat z przerwami. Do tej pory tylko trybie singel player, ale powoli mam już dość latania samemu. 
Ogólnie można powiedzieć że w online będę totalnym świeżakiem.
Szukam paczki fajnych ludzi z którymi można wieczorem się zrelaksować - po całym dniu zasuwania w pracy. 
Dlatego proszę o przyjęcie mnie pod skrzydła Latającej Husarii   
Blush
Odpowiedz
(20.01.2022, 21:14 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Magnum ty nie bądź taki w gorącej wodzie kąpany

@Warexe Kwestia nicku to chodzi o jedną z naszych zasad jakbyś chciał zostać członkiem Husarii, nick na forum oraz discordzie musi być ten sam co masz w grze, ale to się do ciebie zgłoszę jeśli złożysz podanie Wink

Jezeli chodzilo o ten nick na dole, to juz zmieniony, a podanie myslałem ze juz zostało złożone Smile
Odpowiedz
Witam tu CMDR Cieslik Dariusz
Rocznik 78... z grą mam kontakt od bety2, wtedy dużo latałem, potem urodziły się dzieci i już czasu jakoś brakowało na ciągłe wyciąganie x52PRO...

Teraz po siedmioletniej przerwie wróciłem i o kurcze gry trzeba uczyć się prawie od nowa. Pythona wyrwałem po 3 dniach latania w T7, kiedyś nie do pomyślenia.

Jeszcze raz witam wszystkich i wracam do przeglądania YT by nadrobić te siedem lat zmian Biggrin
Odpowiedz
Witam wszystkich Smile
Mój rocznik to 86 jak wiadomo z loginu Tongue
Z zawodu jestem spawaczem, mieszkam na Śląsku nie daleko Gliwic.
Elite gram od 3 lat z przerwami.
Odpowiedz
Siema!
Również rocznik 78. Grą zainteresowałem się już lata temu (2017), ale zanim kupiłem samą grę, zdobyłem poradnik do gry, który mnie odstraszył  (przez info o poziomie skomplikowania rozgrywki). Wtedy zdecydowałem się na Eve online... było wciągająco, ale po jakiś dwóch miesiącach odpuściłem (przytłoczyła mnie wieczna analiza skomplikowanych parametrów wielu rzeczy).

Od początku tego roku zdecydowałem się dać szansę Elite i wciągnęło mnie na całego. Elite jest znacznie czytelniejsze niż Eve, a radość z podróżowania chyba nawet większa. Głównie podróżuję i handluję. Walka kompletnie mnie nie kręci. Próbowałem górnictwa, ale to chyba też nie dla mnie (zbyt statyczne zadanie). W grze chyba najwyżej cenię sobie widoki i gigantyczną przestrzeń. To pobudza wyobraźnię.
Odpowiedz