Przedstaw się
(16.12.2021, 16:46 UTC)Lapadia napisał(a): Cześć Wszystkim! ... Choć jeszcze nie udało mi się go odnaleźć to czuję, że może trochę odżyje moja przygoda w frontierowskim uniwersum. Aktualnie mam przelatane ok 500h, ale w większości w przestrzeni.

Witamy na pokładzie Komandorze! Wątek jest tutaj:
O czym szumią Gwiazdy
Nudzi Ci się Elite? Niemożliwe  Biggrin
Wobec tego gorąco zapraszamy do zabawy, świetna rozrywka gwarantowana!

o7
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
(16.12.2021, 21:38 UTC)Detson napisał(a):
(16.12.2021, 16:46 UTC)Lapadia napisał(a): Cześć Wszystkim! ... Choć jeszcze nie udało mi się go odnaleźć to czuję, że może trochę odżyje moja przygoda w frontierowskim uniwersum. Aktualnie mam przelatane ok 500h, ale w większości w przestrzeni.

Witamy na pokładzie Komandorze! Wątek jest tutaj:
O czym szumią Gwiazdy
Nudzi Ci się Elite? Niemożliwe  Biggrin
Wobec tego gorąco zapraszamy do zabawy, świetna rozrywka gwarantowana!

o7

Kolega tam nie zajrzy, bo to Strefa Husarska. Najpierw trzeba do frakcji dołączyć Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(16.12.2021, 21:58 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Kolega tam nie zajrzy, bo to Strefa Husarska. Najpierw trzeba do frakcji dołączyć Smile

Ups... Sad
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
(16.12.2021, 21:58 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Kolega tam nie zajrzy, bo to Strefa Husarska. Najpierw trzeba do frakcji dołączyć Smile

Tak, teraz zaczynam się powoli orientować w sytuacji. No to spróbuję dołączyć do frakcji Smile
Odpowiedz
Już trochę w Husarii jestem, więc pasowało by się przedstawić (przepraszam, że dopiero teraz)

Nagash, rocznik 81. W ED gram od dnia premiery na ps4. Od ponad dekady mieszkam i pracuje w Irlandii. 
Odpowiedz
Cześć,
Z tej strony Maciek. Rocznik '90, w elitce przelatane 100 godzin, na razie nie kupowałem odyseji, bo w horizone mam jeszcze co robić. Poza tym grałem trochę w Eve (ale tylko na koncie alpha). Swego czasu nabilem 1000 h w dote2. Ostatnio bardziej kręcą mnie simy w tym ets2 czy nawet car mechanic simulator (xD). Jak dwulatka w domu pozwala to i ładny łańcuch dostaw staram się skleić w obu odsłonach transport fevera. Poza gierkami, uprawiam amatorsko granie na gitarze a moje zainteresowania skręcają w stronę historii. Z zawodu jestem technologiem.

o7
Odpowiedz
ooto w ETS i ATS możemy pojeżdzić Smile odezwij si ena discordzie albo na PW
Odpowiedz
Witam wszystkich
CMRD Sznur
Z imienia : Włodzimierz
Rocznik '83
W Elitce od roku w Husarii też ;P
Wylatane raptem 3,5k h
Dzieci : W sumie 4 i pies (Suka właściwie ale niektórzy się obrażają za to słowo  Winking )

Zawód : Patologia stosowana w praktyce dzięki temu mam tak dużo czasu na granie ;P
[Obrazek: 299213.jpg]
Odpowiedz
Witam.
Mam na imię Szymon. Rocznik 94. Od 7 lat mieszkam w Dortmundzie.
Zainteresowania: Druk 3D (od paru lat), ASG (jestem na etapie kompletowania sprzętu.
W Elitce jestem nowicjuszem. Spodziewałem się prostej kosmicznej strzelanki a okazało się że gra złożona bardziej niż zwierzątka z origami.
Odpowiedz
Cześć.
Melioras7221, w rl - Zbyszek.
31 lat, na stale mieszkam w anglii, pracuje jako CSA (Customer Service Advisor) - odpisuje na maile od niezadowolonych ludzi ?
W grze wylatane jakies 230godzin (nadal jestem w szoku ze az tyle ?). Obecnie latam Kraitem mk2.
Obecny cel w grze - odblokowanie Sol (pewnie dzisiaj się uda Wink )
Glownie handluje i eksploruje, ucze sie powoli walki. Do Husarii wlasnie wyslalem podanie, mam nadzieje ze bedzie rozpatrzone pozytywnie.

No i chyba tyle... Witam wszystkich w kazdym razie ?
Odpowiedz