Saitek X52 PRO - oddam :)
Hej, 

mam do zbycia (za koszt przesyłki InPost albo innego kuriera) mojego wysłużonego X52PRO. Sprzęt działa w 98%. Pierwszą wadą jest stan gumy rękojęsci joysticka - okleiłem ją plastrami bo się lepiła ze starości - jak by murszała i podobno to norma i da się to czymś zmyć albo obrobić mechanicznie. Drugą wadą jest falowanie" na niskim zakresie czyli pewnie elektroniczne zużycie na którejś z osi. Wystarczy w ustawieniach gry np. FS2020 czy sterownika ustawić większą tzw. strefę zero. Z tego co pamięta to na jednych sterownikach działa podświetlenie a na innych nie ale podobno to wina sterowników... niestety nie mam starych i oryginalnych pod Windows XP a nowych pod Win10 nie sprawdzałem bo działam od jakiegoś czasu już tylko na X56... na forach na pewno są różne wskazówki i linki do sterowników...

Moim dodatkowym wymaganiem jest by zestaw trafił do kogoś, kto z TWH jest związany rangą wyższą niż Kadet... taki mój kaprys... wolał bym (wiem, nie ma gwarancji) by sprzęt pozostał w TWH... jeśli komuś się nie spodoba po oględzinach to niech przekaże jej kolejnej chętnej osobie... 

Załączam fotę:
Saitek X52PRO
[Obrazek: 282170.jpg]
Odpowiedz
Ja mam stare sterowniki do X52 Pro, które działają doskonale z Win10 - i mają Control Panel, którego te od Logitecha już nie mają. Mogę podrzucić jak coś.

+3 hetmański rep za inicjatywę!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
To ja poproszę. Naprawię swój Smile Z dwóch większa szansa na 1 działający Smile
Odpowiedz
super, szczegóły wysyłki ustalimy na PW
[Obrazek: 282170.jpg]
Odpowiedz