HKK PROPAGANDA
UWAGA[Obrazek: 9a13b8821ec2c880981df4bf3ce07177.svg] w podziękowaniu za liczne przybycie na wczorajszy trening HKK, chciałbym wraz z @Rzemysław zaprezentować Wam nasz nowiusieńki KOMIKS. Zapraszamy!

[Obrazek: qkkYdJZ.png]
Odpowiedz
poszły rep za historię
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Super sprawa!Smile
[Obrazek: 15654.jpg]
Odpowiedz
Świetna robota.. Zasłużony rep poleciał Wink ps. A tak swoją drogą nie pamiętam kiedy ostatni raz miałem z komiksem do czynienia  Biggrin
[Obrazek: 83018.jpg]
Odpowiedz
Surprised WOW!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Plqnujemy ze Szczyphem robic komiksy na podstawie lore naszych husarskich przygód. Np koronawirus w Kamcha.
Odpowiedz
Super robota, ale ja w kwestii takiej: dlaczego ta walka trwała około 20 min? Ubicie cyklopa to kwestia 10 - 15 minut. Czy to opóźnienie reakcji jest związane z piciem pilota?
Odpowiedz
O RANY... tego to się chyba nikt nie spodziewał... o.O
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Podziwiam Wasz zapał, aż sam sobie zazdroszczę że jestem w tej społeczności Tongue
Odpowiedz
(30.03.2020, 09:36 UTC)Wojciech Dannyboy napisał(a): Super robota, ale ja w kwestii takiej: dlaczego ta walka trwała około 20 min? Ubicie cyklopa to kwestia 10 - 15 minut. Czy to opóźnienie reakcji jest związane z piciem pilota?

musiałem uważać by nie rozbić przypadkiem statku jak i cyklopa o kapsułę ratunkową XD  .... no i Wyciągnięto mnie wtedy z % imprezy haha

swoją drogą w imieniu swoim i Rzemyka dziękujemy za miłe słowa Biggrin
Teraz jesteśmy w trakcie przygotowania wersji anglojęzycznej jbc
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości