Przedstaw się
Skoro taki fajny temat jest to i ja się troszkę odsłonię Smile
Me imię to Arek.
Trafiłem tu do Was dzięki filmikom na YT taktującym o poradniku totalnym do ED.
Mój rocznik to 77, serie Elity znam od czasów C-64 (a może to była Amiga... sam już nie wiem do końca), gdzie tam się łupało w Elite.
Na mym pokładzie posiadam uzurpatora dowódcę w postaci żony jak i jej dwóch przybocznych w postaci dzieciaków Smile
Generalnie pochodzę z południowo-zachodniej części naszego pięknego kraju, a dokładniej spod okolic Opola, lecz nasz kraj postanowił mnie wysłać na kresy wschodnie, abym tak kontynuował swoją misję na rzecz bezpieczeństwa naszego państwa i w ten oto sposób wylądowałem w miejscowości Chełm (jak ktoś z okolic to można się umówić na przysłowiowe piwo) Smile
Jestem/byłem żołnierzem sekcji rozpoznawczej i tylko tyle mogę napisać (oczywiście mógłbym więcej, ale wtedy musiałbym się u was zjawić i was zastrzelić) Tongue
Cóż więcej mógłbym napisać... jak są jakieś pytania to chętnie odpowiem a tymczasem witam całą społeczność Smile
Odpowiedz
(21.02.2020, 22:01 UTC)Iluvatar napisał(a): Generalnie pochodzę z południowo-zachodniej części naszego pięknego kraju, a dokładniej spod okolic Opolaść Smile

Nysa się kłania. W Opolu studiowałem kiedyś Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Musimy awansować tego gościa od Poradnika Totalnego - od groma nowych graczy nam ściągnął Smile

Dla początkujacych pilotów małe przypomnienie - mamy w grze skrzydło specjalne HKL - Husarski Korpus Logistyczny - który posiada też własny kanał głosowy na discordzie - zapraszamy.
Zajmujemy się ogólną pomocą początkujacym - skupiamy się na pomocy przy zarobieniu większej ilości gotówki ( abyście bez obaw o zniszczenie statku mieli na wykup ) albo abyście mogli zakupić coś lepszego. Pomagamy też w zdobywaniu podstawowych materiałów dla inzymierów. Tylko jeden warunek - odezwijcie się na discordzie - info jak do nas dołączyć macie w poradnikach.
Odpowiedz
To musimy stworzyć jakieś nowe stanowisko, z tego co pamiętam, to był Hetman Wielki Koronny, a potem to już tylko Król. To co - koronujemy Cię @Mathias Shallowgrave?
Odpowiedz
a co tam się go pytać będziemy, trzeba tylko jakiś tron przygotowąć z mieczy... a nie to już było... może z stopionych kryształów Painitu ?
Odpowiedz
Cześć!
Jestem Mateusz z Torunia, mam 34lata w elitke gram od c64 ale w dangerouse mam wbitych raptem kilka godzin. Na codzień gram w il2 box i Borderlandsy.
Odpowiedz
Cześć wszystkim.
Mam na imię Arek, rocznik 88.
Mieszkam w okolicach Krakowa - dokładniej to Miechów. Na co dzień pracuję jako programista, głównie PHP.
Z zainteresowań to głównie astronomia, gry typu RPG oraz oprócz tego motocykle, książki w tematyce fantasy i trochę fotografia.
W Elitkę zacząłem grać jakoś dwa lata temu z mniejszymi lub większymi przerwami. Obecnie nie mam za wiele czasu na grę, ale jak tylko znajdę chwilkę to staram się choć trochę polatać.
Pozdrawiam wszystkich. LLAP Smile
Odpowiedz
Jako nowa osoba na forum witam wszystkich i pozdrawiam. Na imię mam Robert, rocznik 1985 , zajmuje się informatyką w biurze, serwisem sprzętu, kosztorysami, przetargami i zamówieniami publicznymi. Zainteresowania to : oczywiście sprzęt komputerowy i mocny overclocking, wszelkie militaria i technika wojskowa wraz z historią , technika rakietowa i kosmiczna wszelkiej maści Smile medycyna i dietetyka. W Elite gram raptem tydzień , wcześniej Kerbal Space Program , Arma 3 , War Thunder , DCS Digital Combat Simulator, Total War Warhammer, Stationeers, Hearts Of Iron i inne tytuły głównie RPG, strategie, symulacje. Zawsze chętnie pomogę w optymalizowaniu i tuningowaniu kompa i "zabawie" z sterownikami Smile
Odpowiedz
Witam wszystko
Paweł z tej strony. Mieszkam w Gdyni, pracuje jako kosztorysant. W Elite gram na PS4 zazwyczaj po pracy i weekendami. Mam nadzieje ze sie tutaj zadomowie na dłużej Smile
Odpowiedz
Witam,
mam na imię Marcin rocznik 87 w Elite gram od paru dni i coraz bardziej mi się podoba. Zawodowo zajmuje się sprzedażą wyposażenia salonów groomerskich. W grach zawsze byłem nastawiony na maksymalny progres i tak też jest z Elite. Z chęcią dołączę do doświadczonych graczy, którzy wspomogą radami.
Odpowiedz