Bezpośrednio ze strony logitecha
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
09.07.2019, 15:32 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2019, 15:53 UTC przez Yata_PL.)
(08.07.2019, 14:18 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Decyzja zapadła i została zrealizowana. Oto zwycięzca:
![[Obrazek: lW6JHBG.jpg]](https://i.imgur.com/lW6JHBG.jpg)
Dziękuję za wszystkie porady. Czas ogarnąć tego cudaka 
Gratualcje !
Aha , jak sie zacznie rozpadac zaraz po gwaranacji ( przewanie jednak wczesniej) to pamietaj o przyslowiu naszch babć i dziadków - "skąpy traci 2 razy" ,
awaryjność tego ex-saitecka jest wrecz legendarna
kliknij na customer reviews
https://www.amazon.de/Logitech-Saitek-Pr...way&sr=8-1
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
10.07.2019, 21:53 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2019, 21:53 UTC przez Pajk.)
Zapsuł mi się joystick - aż niewiarygodne - Thrustmaster Hotas Warthog - joystick działała, ale w testach wyglądało, jakby się przyciski wszystkie gdzieś na kablu zwarły - przłączałem porty usb, wykręciłem joystick z obudowy, kilka restartów komputera i nagle zaczął działać. Nie wiem, co to było. Cztery lata bez problemów, zobaczymy - jak się zepsuje znowu, to nie mam koncepcji, co dalej.
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: spacetrekker
RSI Handle: spacetrekk3r
Odgrzeję temat bo sam się zastanawiam nad X56.
Czytałem opinie innych, ale ciekawi mnie również zdanie @Scarlet Yuri - jak Ci się ten HOTAS sprawuje? Poleciłbyś po tych kilku miesiącach zakup?
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: ryedstar
Użytkuję X56 (ten nowy, od logitecha, szary jest, a nie niebieski) od prawie roku i polecę. Czuć, że plastik, ale to przecież nie wyposażenie samolotu, a zabawka i jako taka sprawuje się bardzo dobrze.
Wygląda nieźle, ale jak to chinol, musieli wymyślić "własną koncepcję" na mocowanie do biurka. I jak to u chinola, ta koncepcja nie ma szans na powodzenie - chyba, że ktoś ma biurko ze stali kwasowej 25 mm. Żadne drewno nie wytrzyma obciążeń pod takimi kątami.