Czas na nowego Hotasa, nie tylko do Elity
@Scarlet Yuri pochwal się proszę gdzie zrealizowałeś zakup swojego nowego H.O.T.A.S.A?
Ja mam co prawda działającego T.16000M FCS Hotas, ale na horyzoncie majaczy nowy Flight Symulator i chętnie bym się zaopatrzył w "lepsiejszy" sprzęcior Wink
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
Bezpośrednio ze strony logitecha
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(08.07.2019, 14:18 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Decyzja zapadła i została zrealizowana. Oto zwycięzca:
[Obrazek: lW6JHBG.jpg]

Dziękuję za wszystkie porady. Czas ogarnąć tego cudaka Biggrin

Gratualcje !

Aha , jak sie zacznie rozpadac zaraz po gwaranacji ( przewanie jednak wczesniej) to pamietaj o przyslowiu naszch babć i dziadków - "skąpy traci 2 razy" ,
awaryjność tego  ex-saitecka jest wrecz legendarna Smile

kliknij na customer reviews
https://www.amazon.de/Logitech-Saitek-Pr...way&sr=8-1
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Zapsuł mi się joystick - aż niewiarygodne - Thrustmaster Hotas Warthog - joystick działała, ale w testach wyglądało, jakby się przyciski wszystkie gdzieś na kablu zwarły - przłączałem porty usb, wykręciłem joystick z obudowy, kilka restartów komputera i nagle zaczął działać. Nie wiem, co to było. Cztery lata bez problemów, zobaczymy - jak się zepsuje znowu, to nie mam koncepcji, co dalej.
Odpowiedz
Odgrzeję temat bo sam się zastanawiam nad X56.

Czytałem opinie innych, ale ciekawi mnie również zdanie @Scarlet Yuri - jak Ci się ten HOTAS sprawuje? Poleciłbyś po tych kilku miesiącach zakup?
Odpowiedz
Użytkuję X56 (ten nowy, od logitecha, szary jest, a nie niebieski) od prawie roku i polecę. Czuć, że plastik, ale to przecież nie wyposażenie samolotu, a zabawka i jako taka sprawuje się bardzo dobrze.
Odpowiedz
Jakby ktoś szukał hotasa to ten może być ciekawym wyborem. Tylko ta cena...
https://shop.winwing.cn/p/JOYSTICK_en.html
Odpowiedz
Cena tysiac zielonych?
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
To ja już wolę mojego Virpilka za marne 700 "juro" Tongue
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
Wygląda nieźle, ale jak to chinol, musieli wymyślić "własną koncepcję" na mocowanie do biurka. I jak to u chinola, ta koncepcja nie ma szans na powodzenie - chyba, że ktoś ma biurko ze stali kwasowej 25 mm. Żadne drewno nie wytrzyma obciążeń pod takimi kątami.
Odpowiedz