Fleet Carrier - zapowiedź
Za daleko też nie skoczy - coś było, że do 500 Ly. Czyli jakieś mega drogie paliwo, skok, który nie wiadomo, ile potrwa - megashipy skaczą chyba kilka dni, a potem znowu to samo.
Odpowiedz
(30.08.2019, 17:49 UTC)Pajk napisał(a): Za daleko też nie skoczy - coś było, że do 500 Ly. Czyli jakieś mega drogie paliwo, skok, który nie wiadomo, ile potrwa - megashipy skaczą chyba kilka dni, a potem znowu to samo.

Nie ma opcji żeby skakały po kilka dni z graczami na ich pokładzie. Chyba że masz na myśli przygotowania do samego skoku. Jeszcze nie wiadomo jak to będzie do końca wyglądało.
Odpowiedz
Jakby tam nie było to i tak będzie Cacy Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Jeszcze nikt nie wrzucał, więc tutaj kilka odpowiedź na pytanie o Fleet Carrierach:
https://forums.frontier.co.uk/threads/ga...st-7970269
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Tak nawiasem, po obejrzeniu trailera nasuwa mi się jedno pytanie. Czy na końcu tej zapowiedzi ten FC wykonuje skok przez portal (worm hole) jak Targoidzkie statki?
Odpowiedz
(30.08.2019, 16:46 UTC)Ulpian napisał(a):
(30.08.2019, 15:42 UTC)szkodi napisał(a): Dobra - wiemy, że FC będzie można postawić w jednym systemie o ile nie będzie tam już innego. 

Ja zrozumiałem, że jeden carrier na instancję. Lotniskowce mają być "persistent", czyli zostawać na miejscu po wylogowaniu właściciela, czyli jeden na system to byłoby ostre przegięcie i bańka zapełniłaby się w niecały dzień.

pewnie cos przegapilem, ale te max 5 tys aktywnych i dorobionych graczy ma sprawic ze banka peknie od FC ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(01.09.2019, 22:48 UTC)Rzemysław napisał(a): Tak nawiasem, po obejrzeniu trailera nasuwa mi się jedno pytanie. Czy na końcu tej zapowiedzi ten FC wykonuje skok przez portal (worm hole) jak Targoidzkie statki?

Capital shipy federalnych i imperium również tworzą "wormhole" do przemieszczania się - mają potężniejszy napęd od konwencjonalnych FSD dostępnych dla graczy. To po prostu kwestia rozmiaru statku.

Choć napęd FSD jest podobno wzorowany na technologii thargoidzkiej...
Odpowiedz
Już wiem na co pójdą pieniążki z eksploracji xD
Odpowiedz
(05.09.2019, 09:59 UTC)PHARAOH-MF napisał(a): Już wiem na co pójdą pieniążki z eksploracji xD

Aż tyle miliardów w karto? :o szacunek komandorze.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Kto pierwszy w Beagle ten zostaje Wink
Ciekawe, jeśli w systemie będzie można zobaczyć tylko jeden taki, to pierwsze moje pytanie: kto i gdzie poblokuje systemy.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz