Fleet Carrier ADM
Ostatnio bawię się w FC eksplorację a po ostatniej aktualizacji chciałem dokupić moduł do sprzedaży exobiologii.
Wlatuję do systemu administracyjnego np. Obato ląduję na Cseszneky Ring i nie znajduję w "contacts" osoby odpowiedzialnej za modyfikację FC.
Czy dobrze szukam?
Odpowiedz
(28.03.2022, 18:28 UTC)303_Bod_Pl napisał(a): Ostatnio bawię się w FC eksplorację a po ostatniej aktualizacji chciałem dokupić moduł do sprzedaży exobiologii.
Wlatuję do systemu administracyjnego np. Obato ląduję na Cseszneky Ring i nie znajduję w "contacts" osoby odpowiedzialnej za modyfikację FC. 
Czy dobrze szukam?

Wlatujesz FC-kiem do systemu  z "Fleet carrier Administration" i instalujesz (zakupujesz) pożądany moduł z poziomu FC-ka
Odpowiedz
(28.03.2022, 18:31 UTC)n.nemo napisał(a):
(28.03.2022, 18:28 UTC)303_Bod_Pl napisał(a): Ostatnio bawię się w FC eksplorację a po ostatniej aktualizacji chciałem dokupić moduł do sprzedaży exobiologii.
Czy dobrze szukam?

Wlatujesz FC-kiem do systemu  z "Fleet carrier Administration" i instalujesz (zakupujesz) pożądany moduł z poziomu FC-ka

Heh, źle zbalansowałem depozyt, po prostu za mało było na zakupy Smile

Dzięki za pomoc, po Twoim poście wiedziałem, że przynajmniej dobrze zaparkowałem Smile
Odpowiedz