Liczba postów: 51
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: Simple Pete
.png) .png)
10.06.2019, 10:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2019, 11:01 UTC przez Simple Pete.)
Cyberpunk fandom wiki:
"Johnny Silverhand can be chosen as V's childhood hero during the character creation in Cyberpunk 2077. The voice and likeness for Johnny Silverhand in Cyberpunk 2077 will be provided by actor Keanu Reeves. Reeves made a surprise guest appearance at the 2019 E3 Cyberpunk 2077 showcase after his character was revealed."
Ciekawe kogo wybierze 99% graczy rozpoczynając grę po raz pierwszy
Swoją drogą, były jakieś przecieki że w projekcie bierze również udział Lady Gaga. Może każdy z "childhood hero" do wyboru będzie grany przez jakiegoś celebryte?
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Słuchajcie , ja naprawde słabo znam angielski ale czy podczas tego dużego gameplayu który trwał ponad 40 minut postac nazywana V nie była kobietą ? która współpracowała z tym mięśniakiem Jackiem? ( czy jak mu tam ? )
To czemu na najnowszym filmiku promocyjnym V to koleś i na dodatek zabił tego mięśniaka Jackiego?
Może mi to ktoś łopatologicznie wyjaśnić?
Ja rozumiem ze mozemy wybrac płeć naszej postaci ale skoro na filmiku z gry ta postać współpracuje z tym Jackiem to czemu teraz nagle go zabija ?
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Platforma:
CMDR: Isenhorn_89
(10.06.2019, 16:08 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Słuchajcie , ja naprawde słabo znam angielski ale czy podczas tego dużego gameplayu który trwał ponad 40 minut postac nazywana V nie była kobietą ? która współpracowała z tym mięśniakiem Jackiem? ( czy jak mu tam ? )
To czemu na najnowszym filmiku promocyjnym V to koleś i na dodatek zabił tego mięśniaka Jackiego?
Ja rozumiem ze mozemy wybrac płeć naszej postaci ale skoro na filmiku z gry ta postać współpracuje z tym Jackiem to czemu teraz nagle go zabija ?
Zdrada drogi Panie.
I to tak serio. Biorąc pod uwage, że to cyberpunk to zdrady, lewe interesy i złe korporacje są na porządku dziennym. Chyba odpale sobie znowu remaki Shadowrun w oczekiwaniu na premierę
(10.06.2019, 16:08 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Słuchajcie , ja naprawde słabo znam angielski ale czy podczas tego dużego gameplayu który trwał ponad 40 minut postac nazywana V nie była kobietą ? która współpracowała z tym mięśniakiem Jackiem? ( czy jak mu tam ? )
Bo film z gameplayu i trailer nie mają ze sobą nic wspólnego? Na jednym pokazali postać kobiety, na drugim faceta. Poza tym V nie zabił tego typa, z tego co zrozumiałem z trailera, to on zginął od odniesionych ran podczas tej akcji i kopsnął w samochodzie.
Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
Myślicie że dadzą wsparcie VR?
Liczba postów: 1,085
Liczba wątków: 37
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Xenderr
RSI Handle: xendur
(10.06.2019, 18:33 UTC)Kyokushin napisał(a): Myślicie że dadzą wsparcie VR?
Dokładnie to mi się marzy, chodzić po Night City w goglach VR. Ta gra, przynajmniej patrząc na trailery, nadaje się do tego niesamowicie ;D
Liczba postów: 91
Liczba wątków: 0
Platforma:
CMDR: Samotnix (CQC Discord)
Mam nadzieję, że gra będzie tak dobra, jak jej marketing.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
ten V po tym jak jego kompan zmarł w samochodzie przyszedł do tego murzyna sprzedać mu chip który zdobyli w tamtym napadzie.. Nawet ten murzyn powiedział ze niepotrzebne mu zamieszanie z tym chipem i kazał Jackiemu udusić V. I w tym momencie ten przypomniał sobie twarz swojego zmarłego kompana i uznał że tak łatwo się nie podda i nabrał sił do walki i wtedy własnie go pociął... ten co umarł w aucie to inna postać..
ale nadal nie rozumiem po co robić "gameplay" , tworzyć lokacje , ulice itd. których nie będzie w grze? zawsze mi się wydawało że gameplay to zapis video z gry lub jej kawałków ... wychodzi na to że te 45 minut to nie był gameplay tylko demo - co w takim wypadku dla mnie pod znakiem zapytania stawia wszystko co tam pokazali - wszczepy - hackowanie itp.
Żeby się nagle nie okazało że robienie modyfikacje ciała będą wyglądały tak że podejdziesz do technika , zamówisz cybernetyczne oko i ekran przygaśnie na sekundę i już będziesz miał w polu widzenia ruchomy celownik.. oj bardzo bym się chciał mylić, oj bardzo.
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: Simple Pete
.png) .png)
(10.06.2019, 20:41 UTC)MAGNUM354 napisał(a): ten V po tym jak jego kompan zmarł w samochodzie przyszedł do tego murzyna sprzedać mu chip który zdobyli w tamtym napadzie.. Nawet ten murzyn powiedział ze niepotrzebne mu zamieszanie z tym chipem i kazał Jackiemu udusić V. I w tym momencie ten przypomniał sobie twarz swojego zmarłego kompana i uznał że tak łatwo się nie podda i nabrał sił do walki i wtedy własnie go pociął... ten co umarł w aucie to inna postać..
ale nadal nie rozumiem po co robić "gameplay" , tworzyć lokacje , ulice itd. których nie będzie w grze? zawsze mi się wydawało że gameplay to zapis video z gry lub jej kawałków ... wychodzi na to że te 45 minut to nie był gameplay tylko demo - co w takim wypadku dla mnie pod znakiem zapytania stawia wszystko co tam pokazali - wszczepy - hackowanie itp.
Żeby się nagle nie okazało że robienie modyfikacje ciała będą wyglądały tak że podejdziesz do technika , zamówisz cybernetyczne oko i ekran przygaśnie na sekundę i już będziesz miał w polu widzenia ruchomy celownik.. oj bardzo bym się chciał mylić, oj bardzo.
Nowy trailer pokazuje zupelnie inna misje (tamta z gameplaya moze byc z wczesniejszej czesci gry, albo z wersji gry w ktorej nie spieprzylismy tej misji z trailera i Dex nadal nas "lubi" - o tym wiecej dalej) i meska wersje V. Pokazuje tez, że misje bedzie mozna przechodzic na rozne sposoby i ze w zaleznosci od tego jak do misji podejdziemy mozemy poniesc rozne konsekwencje. Mozemy sie domyslac ze przed sytuacja z trailera nasza postac ze swoim przydupasem poszli "full crazy, guns blazing". Zdobyli co mieli zdobyc. Przez duze zamieszanie i strzelanine przydupas umiera (Pewno gdybysmy wybrali inny sposob zdobycia chipa nic takiego by sie nie stalo) - co moze wskazywac na ogromne mozliwosci gry i "rozgalezienia" historii.
V wraca do zleceniodawcy po kase, ale ten stwierdza ze z tej akcji bedzie dla niego wiecej problemow niz pozytku (zdobyli chip, ale wkurzyli cale miasto - glosno o nich w "wiadomosciach", etc.) i postanawia ukrocic poczynania swojego protegowanego rekami swojego miesniaka, zanim ten sciagnie mu na glowe jeszcze wieksze problemy. Moze ma nadzieje na uspokojenie sytuacji w zamian za oddanie "policji" tego co wywolal cale zamieszanie.
Mimo "przegrania" misji postac nadal zyje i mozemy grac dalej, ale z dalszymi konsekwencjami swoich czynow (moze postawienie sie Dexowi umozliwi prace dla kogos innego?). Ogolnie to trzeba poczekac do samej gry. Mam nadzieje, ze nie zawiedzie, a nasze
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
Chyba sie Wam bardzo nudzi
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
|