Przedstaw się
Jak go wbijesz po nazwie, ale po wyszukiwaniu ELW nie znajdziesz. Bez moich notatek i tabelek z systemami wokół HR nie ma szans.
Odpowiedz
Cześć,

Nerrazur mnie zwą, mam 25 wiosen i trochę czasu wolnego na granie ;p

Jestem raczej "niedzielnym" aczkolwiek pojętnym pilotem statków kosmicznych (skubnąłem Elitkę wcześniej oraz EVE) ;p.
Obecnie gram na Xbox One, wcześniej (ponad rok temu) grałem na PC.

Generalnie chciałem się przywitać i zaoferować do wspólnego grania gdyby ktoś kiedyś chciałby się zgadać (jestem raczej zielony, świeży w Elitce) - jeśli pomyliłem działy z tym szukaniem do gry to przepraszam.

Pozdrawiam o7
Odpowiedz
Big Grin 
Witam Wszystkich
Andrzej, lat 33 (jeszcze kilka dni) od dziewięciu lat mieszkam we Wiatrakowni (z PL - Turawa koło Opola)
W elitce od jakiś 6 tygodni, głownie misje transportowe i mining, teraz poskładałem stateczek bojowy i zobaczymy co z tego wyjdzie Biggrin

Pozdrawiam
Odpowiedz
Cześć! Jestem Rafał z rocznika 79. Moje zainteresowania to samochody i gry W Elite gram od niedawna i chciałbym dołączyć do waszej społeczności. Pozdrawiam
Odpowiedz
Ahoj!
Marcin z tej strony. Rocznik 93. Na Elite Dangerous trafiłem przypadkiem, ale wkręciłem się od razu. Wygląda na to, że w końcu trafiłem na grę skrojoną idealnie dla mnie.
Pozostało mi tylko dołączyć i przysłużyć się polskiej społeczności.
Pozdro Biggrin
Odpowiedz
Witajcie w szeregach
Odpowiedz
Witam wszystkich pilotów.
Nazywam sie Bartek. Rocznik '89. W Elicie dopiero od kilku dni. Zawsze gdzies mi się przewijała w gameplayach na YT i w końcu się skusiłem i wysypałem kilka cebulionów korzystając z tego że steam zachęcał promocją Smile
Odpowiedz
BOCU jeśli nie masz to zainteresuj się dodatkiem Horizons. Dużo by pisać ale zawartość daje naprawde dużo dodatkowych rzeczy które będziesz ogrywał miesiącami.
Odpowiedz
Kupiłem od razu z dodatkiem. Jakbym kupił samą podstawkę to bym później tylko się irytował, że muszę jeszcze coś ściągać i czekać. Jak się bawić to się bawić Biggrin
Odpowiedz
Witam.

Nick ten sam w grze i na forum.

Około 500h w grze, 4 z przodu wieku.

Griefer to dla mnie terrorysta i tak go traktuję. W ogóle nie kumam niektórych zwrotów "internetowych" - dlaczego griefer?, przecież nadanie terroryście innego imienia to po prostu próba spłycenia jego terrorystycznej działalności ...

Nie uważam również za haniebny rage-quit przed terrorystą.

Jak już pewnie zauważyliście, nie owijam w bawełnę - polityczna poprawność to dla mnie WIELKIE ZŁO, ale wiem co to dobre wychowanie i uprzejmość.

I to tyle.

Pozdrawiam.
Odpowiedz