Rust
(29.03.2017, 09:56 UTC)szarik napisał(a): W ten czwartek chyba będzie globalny WIPE - kto chętny na wspólną rozgrywkę... na zasadzie wybieramy serwer COMMUNITY bez modów i gramy wspólnie... ?

Co do serwerow community to ja tylko gram na serwerach X3-X5 tych bez modow niezbyt lubię.
Odpowiedz
(29.03.2017, 10:41 UTC)TheKkubas napisał(a):
(29.03.2017, 09:56 UTC)szarik napisał(a): W ten czwartek chyba będzie globalny WIPE - kto chętny na wspólną rozgrywkę... na zasadzie wybieramy serwer COMMUNITY bez modów i gramy wspólnie... ?

Co do serwerow community to ja tylko gram na serwerach X3-X5 tych bez modow niezbyt lubię.

X3-X5  ???  to sa nazwy tych serwerów???  

Na tych z modami mogę zagrać, ale by nie było przesady typu - jedno uderzenie kamieniem +500% drewna itp. - jakie modyfikacje zawierają serwery na których grasz?
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(29.03.2017, 11:04 UTC)szarik napisał(a):
(29.03.2017, 10:41 UTC)TheKkubas napisał(a): Co do serwerow community to ja tylko gram na serwerach X3-X5 tych bez modow niezbyt lubię.

X3-X5  ???  to sa nazwy tych serwerów???  

Na tych z modami mogę zagrać, ale by nie było przesady typu - jedno uderzenie kamieniem +500% drewna itp. - jakie modyfikacje zawierają serwery na których grasz?

X3 oznacza ze zbieranie materiałów jest potrojone.
Modyfikacje sa na dobra sprawe do wyboru, to kwestia poszukania w wyszukiwarce. Przydaloby sie żeby serwer mial moda do tradingu miedzy graczami

Edit: z tego co zauważyłem gra na X3 nie jest mozolna i nie jest za szybka, tak jest idealnie
Odpowiedz
(29.03.2017, 11:35 UTC)TheKkubas napisał(a):
(29.03.2017, 11:04 UTC)szarik napisał(a): X3-X5  ???  to sa nazwy tych serwerów???  

X3 oznacza ze zbieranie materiałów jest potrojone.
Modyfikacje sa na dobra sprawe do wyboru, to kwestia poszukania w wyszukiwarce. Przydaloby sie żeby serwer mial moda do tradingu miedzy graczami

Edit: z tego co zauważyłem gra na X3 nie jest mozolna i nie jest za szybka, tak jest idealnie

Jednak odpadam - cała gra traci urok przy X3... pograłem trochę na takim serwerze, gra wówczas skupia się typowo na rozwałce - wówczas to sobie wole inną grę włączyć... dziekuje za takie wspomagacze... 

...poza tym przede wszystkim odrzucili mnie sami gracze... na takich serwerach przesiaduje młodzież  zutylizowanymi mózgami, to co sie tam wyrabia na serwerze to jazda bez trzymanki i nie mam tu na myśli tylko przekleństw, wyzwisk, braku netykiety itd. ... zresztą delikatny przykład - brak świadomości swoich zachowań u tych ludzi nie występuje, oni wszystko robią z premedytacją... to co widziałem na scenie CS-a to pikuś w porównaniu z tym co dzisiaj zobaczyłemi usłyszałem :

[Obrazek: 2uJCbAZ.png]
Odpowiedz
(29.03.2017, 22:49 UTC)szarik napisał(a):
(29.03.2017, 11:35 UTC)TheKkubas napisał(a): X3 oznacza ze zbieranie materiałów jest potrojone.

Jednak odpadam - cała gra traci urok przy X3... pograłem trochę na takim serwerze, gra wówczas skupia się typowo na rozwałce - wówczas to sobie wole inną grę włączyć... dziekuje za takie wspomagacze... 

...poza tym przede wszystkim odrzucili mnie sami gracze... na takich serwerach przesiaduje młodzież  zutylizowanymi mózgami, to co sie tam wyrabia na serwerze to jazda bez trzymanki i nie mam tu na myśli tylko przekleństw, wyzwisk, braku netykiety itd. ... zresztą delikatny przykład - brak świadomości swoich zachowań u tych ludzi nie występuje, oni wszystko robią z premedytacją... to co widziałem na scenie CS-a to pikuś w porównaniu z tym co dzisiaj zobaczyłemi usłyszałem :

[Obrazek: 2uJCbAZ.png]

Okej, rozumiem dlaczego nie lubisz X3, ale z tym serwerem to kwestia nierozgarnietego admina. Ostatnio gralem na takim serwerze gdzie "golasy" staly przed moja baza i ladnie prosily o troche drewna :p Po prostu trafiles na jakiś lekko uposledzony serwer gdzie admin za duzo nie robi.

Ewentualnie moge z toba spróbować zagrac na serwerze bez modow, zawsze inne doświadczenie Wink
Odpowiedz
Postawiłem serwer nowy - chwile zajmie jego konfiguracja - to chyba najlepszy wybór... kto chętny to zapraszam... wkrótce więcej informacji...

...a tymczasem, jak się bawią w RUST:

d-Day

Cool
Odpowiedz
(30.03.2017, 13:47 UTC)szarik napisał(a): Postawiłem serwer nowy - chwile zajmie jego konfiguracja - to chyba najlepszy wybór... kto chętny to zapraszam... wkrótce więcej informacji...

...a tymczasem, jak się bawią w RUST:

d-Day

Cool
Okej, mysle ze tym razem możemy sprobowac zrobic wspolna baze Wink
Odpowiedz
8 lutego 2018 RUST wychodzi z Early Access
https://www.cdaction.pl/news-52402/rust-...-prac.html
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Jakby ktoś chciał pograć to zgłaszać się do mnie... dam namiary na ekipę... mamy własny serwer na który spraszamy graczy...
Odpowiedz
NOWY SERWER - START

-------------------------------------------------
Mamy nowy serwer RUST - z 32GB ramu, mocnym CPU 8x3.4 GHz
IP:  178.32.97.153:2050
NAZWA: SzarikLand - WIPE  27.11 - SOLO, DUO, TRIO
Zapraszam 
-------------------------------------------------
Odpowiedz