Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
no tego nie wiedziałem że można zrobić misje dla innej frakcji i tym samym pomóc naszej myślałem ,że to musi być tylko nasz frakcja.

Pytanie z innej beczki - można kupić Imperial ship ten największy?
Odpowiedz
Jeśli chodzi ci o Majestic Class Interdictor to sie nie da Wink
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
Dobra jest piatek, niektorzy pewnie maja wolny weekend (grrrrrrrr....) to pytanie o mniejszym ciezarze gatunkowym Tongue Zna ktos wymiary bramy w Collins Market? Znaczy czy zmieszcze sie w nia Kraitem, bo zrobilem sobie taksowke ktora przez przypadek szybko lata Biggrin To moze bym ja wykorzystal do zrobienia odznaki Smile
Odpowiedz
Trzeba zmierzyć - i to jest pomysł na weekend Smile
Odpowiedz
Sprawdziłem, w języku polskim nie ma określenia "WOLNY WEEKEND ".
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Hmm Pajk w sumie czemu nie Biggrin Tylko nie wiem czy dam rade w ten weekend sie tam wybrac. Wpisze na liste To Do Smile
Odpowiedz
Ja też nie mam "wolnego weekendu".
Ale.
Można polecieć czymś, co wiemy, ile ma szerokości - w parę różnych statków - z zewnątrz ktoś niech steruje parkowaniem - np. z SRV - i wtedy się można wpasować w bramę i zmierzyć - na dwa Kraity, na trzy Cobry, czy jakośc inaczej. Potrzeba paru gości z dostępem do różnych statków w okolicy. Na przykład niedziela wieczorem - ja mogę gdzieś od 21:00 PL - wcześniej zarobiony jestem na maksa. Zróbmy event i będzie fun.
Odpowiedz
Można też wyrzucić dowolny kanister na jednym końcu bramy, zaznaczyć go łazikiem z drugiego końca i na HUD odczytać odległość Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(28.09.2018, 23:27 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Można też wyrzucić dowolny kanister na jednym końcu bramy, zaznaczyć go łazikiem z drugiego końca i na HUD odczytać odległość Wink

Prostota poraża. Ale miara na Cobry czy Kraity też niezła Smile  Wyścig łazikami na długości 2000 Cobr brzmi nieźle...
Odpowiedz
Hmm wydaje mi sie ze sie zmieszcze Smile  Musze teraz zmykac ale pozniej jeszcze poprobuje Smile
Odpowiedz