Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Zły dotyk zostaje na całe życie...
Odpowiedz
(22.09.2018, 21:17 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Ile schodzi notoriety teraz? Dostalem 1 punkt chyba ze przypadkowe trafienie w res haz i juz latam w kolko przez 2 godziny i nadal nie zeszlo Sad

Właśnie po 2 godzinach. Pewni źle obliczyłeś te 120 minut i wciągu najbliższych kilku zniknie
Odpowiedz
Hej mam pytanie odnoście BIGOSU
Chce pomóc robiąc misje np. na Kamitrze. Poleciałem do tego systemu wbiłem na stacje i co?
Czytałem watek na BiGos po Polsku i fajnie tam są opisane te wszystkie stany kiedy występują jak się zmieniają itp no i co ?

Mam wziąć misje z jakieś frakcji pierwszej z brzegu tam i podbić jej wpływy, bo przecież jak nie mamy tam wpływów to na liście z misjami nie będzie The Winged hussars. 
Na Myskeline poszukałbym misje do Kamitry, no ale przecież tam tez ich nie ma wiec jak wpłynąć co zrobić. Tego mi brakuje bo opis bigosu po Polsku jest tak ogólny że w zasadzie do niczego nie służy, może wy to wszystko wiecie i wyda się wam to śmieszne, no ale ten tego yyy ja nie.
Odpowiedz
...A nie możesz po prostu wykonywać zadań zleconych w Sali Odpraw (Bulletin Board)? Myślę że teraz to najszybsza i najskuteczniejsza droga do umacniania wpływów i polityki TWH. Mamy nowe wspaniałe narzędzie (jeszcze farbą "woniajet"), nic tylko korzystać ku obopólnej korzyści.
[Obrazek: E5QT3y3.png]

Odpowiedz
(26.09.2018, 04:46 UTC)Pepemag napisał(a): Hej mam pytanie odnoście BIGOSU
Chce pomóc robiąc misje np. na Kamitrze. Poleciałem do tego systemu wbiłem na stacje i co?
Czytałem watek na BiGos po Polsku i fajnie tam są opisane te wszystkie stany kiedy występują jak się zmieniają itp no i co ?

Mam wziąć misje z jakieś frakcji pierwszej z brzegu tam i podbić jej wpływy, bo przecież jak nie mamy tam wpływów to na liście z misjami nie będzie The Winged hussars. 
Na Myskeline poszukałbym misje do Kamitry, no ale przecież tam tez ich nie ma wiec jak wpłynąć co zrobić. Tego mi brakuje bo opis bigosu po Polsku jest tak ogólny że w zasadzie do niczego nie służy, może wy to wszystko wiecie i wyda się wam to śmieszne, no ale ten tego yyy ja nie.

Przecież nasza frakcja jest w Kamitrze - i jak najbardziej jest na Mission Board. (Tyle że akurat w Kamitrze nie ma żadnych zadań dla naszego Bigosu).

Jeśli chodziło Ci o Kamchę, to zerknij na nasze wewnętrzne misje na Bulletin Board we Wtyczce >> http://thewingedhussars.com/apps/bgs/bulletin-board

Wiem, że na konsoli nie będziesz mógł ich bezpośrednio wykonać, ale przynajmniej zobaczysz, co i dla kogo robić w tym systemie, aby pomóc.

::EDIT::

@Pepemag - zawsze też możesz wpaść na Discorda i zapytać na bieżąco - mamy przecież Bigosowy kanał dokładnie od takich rzeczy Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
te nazwy kamacha czy kamitra to tylko przykład, nie chodziło mi dokładnie o te systemy
Odpowiedz
(26.09.2018, 11:52 UTC)Pepemag napisał(a): te nazwy kamacha czy kamitra to tylko przykład, nie chodziło mi dokładnie o te systemy

W takim razie konkretne zadania do wykonania w konkretnych systemach są zawsze podane w Sali Odpraw - od zawsze tak było, więc nie do końca rozumiem skąd zamieszanie? 

- W systemie X oddawać kartografię
 - W systemie Y oddawać Bounty Hunting dla frakcji Z

itd.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
A ja nie mogę wejść do bigosu :'( szloch
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Od początku...
Nie chciałem wywoływać żadnego zamieszania za co góry przepraszam ,jeśli takowe powstało.
Informacyjnie chciałem wiedzieć czy jeśli chciałbym przyczynić się do wpływów Hussarii robiąc misję w systemie, które widzę i czytam na forum że takich działań wymagają.
Chciałem wiedzieć czy znajdę w danym systemie (w danej stacji) misje dla the Winged Hussars, a jak widzę nie muszą być to misje pod naszą frakcję. Zaglądałem do sali odpraw i leciałem do danego systemu w poszukiwaniu naszej misji,a tam ich nie było.
Nie zaglądałem do tej wtyczki co mi Mathias podlinkowałeś, teraz mogę pomóc :-)
Odpowiedz
Też nie do końca rozumiem o czym piszesz Smile

Czasem pomoc naszej frakcji, wymaga zrobienia misji dla innej. Czasem lista misji jest pusta, wtedy trzeba się przelogować.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz