Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
(18.09.2018, 03:49 UTC)Calvarian napisał(a): A co ten nowy inżynier robi?

To samo co ci w bańce: https://inara.cz/galaxy-engineer/23/ a mianowicie:

G1: PLASMA ACCELERATOR
G1: SENSORS
G1: DETAILED SURFACE SCANNER
G1: LIFE SUPPORT
G1: POWER PLANT
G1: POWER DISTRIBUTOR
G1: FRAME SHIFT WAKE SCANNER
G1: KILL WARRANT SCANNER
G1: MANIFEST SCANNER

No ale dzięki temu jest zabawa, żeby go odblokować.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
(18.09.2018, 08:11 UTC)Usser napisał(a): Ustaw default, spisz, i wróć do custom.
 ?
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
@RANDARIO kliknij w miniaturkę. Moje ustawienia nie modyfikowane.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Nie wiem czy chcę mieć do czynienia z inżynierem, który zbiera occupied escape pods. Mengele jakiś, czy co?
Odpowiedz
Bardziej na pasjonata aspargilusów wygląda.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Mam pytanie. Wziąłem misję Federal Navy Strike Contract
Znalazłem Mission USS (niebieski), wytłukłem chyba ze 20 piratów (mission targert) i nie zaliczyło mi ani jednego.
Niedawno robiłem taką samą misję dla Imperium i wszystko było w porządku, a dla Federacji nie zalicza.
Ktoś ma pomysł o co chodzi?
[Obrazek: 129764.png]

Odpowiedz
Gdzies na discordzie ze dwa tygodnie temu była informacja że nie zalicza misji na piratów , potem sie uspokoiło ... ale byc moze znowu był jakiś mały update i coś się rypło ponownie ? spróbuj z inną misją.
Odpowiedz
@Magnum354 taką samą misję robiłem dziś koło południa. Miałem zestrzelić 12 piratów i każde zestrzelenie było zaliczone. Misja zaliczona, awans na rangę Count.
Więc takie misje działają, ale najwyraźniej nie wszystkie. Tylko nie wiem co powoduje problem.
[Obrazek: 129764.png]

Odpowiedz
(22.09.2018, 14:16 UTC)Pitulek napisał(a): @Magnum354 taką samą misję robiłem dziś koło południa. Miałem zestrzelić 12 piratów i każde zestrzelenie było zaliczone. Misja zaliczona, awans na rangę Count.
Więc takie misje działają, ale najwyraźniej nie wszystkie. Tylko nie wiem co powoduje problem.

Problem powoduje bug Biggrin Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ile schodzi notoriety teraz? Dostalem 1 punkt chyba ze przypadkowe trafienie w res haz i juz latam w kolko przez 2 godziny i nadal nie zeszlo Sad
Odpowiedz