ARMA3 - Współne granie
Ja jestem chyba gdzieś w połowie głównej kampanii... Jest mega. Zdobyłem cysternę z paliwem Biggrin Było ciężko, ale dałem radę.

Zresztą już pierwszy Operation Flashpoint mi się bardzo podobał, bo ja generalnie lubię realistyczne gry Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ile tu sie tutaj miesa armatniego zebralo Wink Normalnie renesans arma 3 przezywa Wink
Odpowiedz
Operation Flashpoint Heart to chyba był pierwszy FPS w którego grałem, a misja gdzie gubisz się w lesie śniła mi się po nocach Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Kusicie Kusicie... Kiedy kolejna promocja na steam? Pograłbym w coś w "teamie" bo od czasów bf3/4 nie tykałem FPSów.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(21.09.2018, 13:10 UTC)Drakkainen napisał(a): Kusicie Kusicie... Kiedy kolejna promocja na steam? Pograłbym w coś w "teamie" bo od czasów bf3/4 nie tykałem FPSów.

Była chyba w zeszłym tygu...

Tu masz 53% >> https://www.cdkeys.com/pc/games/arma-3-pc-cd-key
--

Odpowiedz
Hmm... a pewne te cdkeys? Ostatnio jak kupiłem IL-2 co prawda na g2a to po roku mi usunęli z konta, wolałbym uniknąć tego znowu Biggrin
No i jeszcze drugie pytanie, czy podstawka starczy cze jakieś DLC wymagane?
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(21.09.2018, 13:22 UTC)Drakkainen napisał(a): Hmm... a pewne te cdkeys? Ostatnio jak kupiłem IL-2 co prawda na g2a to po roku mi usunęli z konta, wolałbym uniknąć tego znowu Biggrin

Ja polecamWink Nigdy problemów nie było.
Aczkolwiek wiadomo - Steam najpewniejszy.
Odpowiedz
(21.09.2018, 13:22 UTC)Drakkainen napisał(a): Hmm... a pewne te cdkeys? Ostatnio jak kupiłem IL-2 co prawda na g2a to po roku mi usunęli z konta, wolałbym uniknąć tego znowu Biggrin

CD Keys pewne. 

Na G2A 2 razy się przejechałem i już tam nie kupuję.

Magnum pisał, że podstawkę + DLC najlepiej mieć. Sam się czaję na tego Apexa, ale kasy nie mam Tongue
--

Odpowiedz
Z tego co widzę DLC nie są konieczne. Rozwiązali to tak, że i tak pobierasz całość i np. do pojazdów z DLC nie wsiądziesz jako kierowca, ale możesz załapać się jako pasażer albo nie masz dostępu do broni z DLC ale widzisz ją u tych co dostęp mają.
Odpowiedz
Dokładnie - przynajmniej nie jest tak że widzisz kolesia złożonego do strzału - ale z pustymi rękoma.

Mathias - trza było kupić wersję APEX - miałbyś za 80 zł Grę + APEX + Marksman - według mnie najsensowniejszy pakiet Dwie duże mapy w grze , wielka mapa junglowa w Apexie + trochę ciekawego sprzętu gogle termowizyjne i ciuchy antytermalne itp. plus kilkanaście ciekawych broni w Marksmanie.
No i jest jeszcze darmowa mapa MALDEN - mniejsza ale bardzo zróżnicowana.
Odpowiedz