Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(27.08.2018, 19:24 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): (27.08.2018, 19:10 UTC)Yata_PL napisał(a): ogarnij sie - przedmowca pracuje w CD Projekt RED i Was ponownie trolluje 
https://forum.thewingedhussars.com/showt...70&page=22
Wejdź czasem na Discorda, to unikniesz alienacji 
po calym dniu napinki z moimi klientami, partnerami biznesowymi,zona i coraz bardziej kumatym dzieciakiem kiedy sie juz wszyscy odemnie odp.. i mam te 2 i pol godziny dla siebie wylaczam tel. i ostatnia zecza o ktorej marze to discord
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 14
Reputacja:
53
Platforma:
CMDR: Muzzyx
.png) .png)
28.08.2018, 07:15 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2018, 07:16 UTC przez Muzzyx.)
(27.08.2018, 19:56 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Drzwi mieszkania podłączone do sieci - mniejsze bezpieczeństwo.
Fenyl- jestem w trakcie oglądania to tak na szybko . 
A i kolejna rzecz- wiem że nie jestem światowy i Angielski słabo znam - ale ta grę robią polacy - nie było możliwości udostepnienia game playa po polsku - czy to już taki wstyd po prostu ?
Obejrzałem i gdzie to hakowanie terminali ?
Jeśli chodzi o język to wiesz - robimy międzynarodową grę i pokazujemy ją na twitchu. Normalne, że będzie po angielsku.
A co do udostępnienia to pamiętaj, że... wszystko kosztuje. Zrobisz po polsku i zaraz a czemu nie ma po jamajsku i suahili co to ma być!
Niemniej jednak ten gameplay to nie koniec, pewnie prędzej czy później się coś pojawi (nie wiem nic na pewno, bo to nie moja działka), ale tak zakładam jako zwykły oglądacz.
(28.08.2018, 05:30 UTC)DevoloPL napisał(a): @Muzzyx - a taki mały offtop. Do kogo uderzyć w CDP z ofertą budowy stoiska targowego dla Was?? To, które mieliście na Gamescom, to tak trochę wykonawcy nie wyszło. A że zajmuję się tym zawodowo (firma w której pracuję istnieje już ponad 20 lat), to chętnie bym jakieś stoisko dla Was zbudował 
Zapewne byś musiał napisać do marketingu - polecam kontakt z kimś na naszym discordzie to powinni przekierować.
![[Obrazek: 96326.png?1548872402]](https://inara.cz/data/sigs/96/96326.png?1548872402)
Przecież 99% materiałów promocyjnych Wieśka też było po angielsku. Polskie zwiastuny pojawiły się, o ile mnie pamięć nie myli, w sumie na chwilę przed premierą. Na pewno będzie polska wersja językowa, tak jak niemiecka, francuska, hiszpańska czy rosyjska.
Liczba postów: 177
Liczba wątków: 8
Reputacja:
12
Platforma:
CMDR: Franz BlackHoleFury
.png) .png) .png) .png) .png) .png)
Mycie zębów szczoteczką nieelektryczną? w 2077? Serio?  A tak na poważnie to to zapewne tylko moje zboczenie ale bardzo chciałbym widzieć w takiej grze jednostki metryczne a nie imperialne a temperaturę w jednostkach Celsjusza a nie Fahrenheita. Co do samego demo... Oglądałem z ciekawością i mi się bardzo podobało pomimo zaledwie dobrej grafiki. Jak ją pięknie wypindrzą i dodadzą Ray Tracing i inne wodotryski to jednak zakup RTX2080Ti do gry w 1440 będzie miał sens  Jaram się mimo wszystko i bardzo chcę żeby gra była brudna i śmierdząca na każdym kroku poniżej 100 piętra . Idę oglądać po raz nty Johnny Mnemonic, Blade Runner, Ghost In The Shell (anime i film )
I`m Going Back To Maskelyne Vision...Where I Only Die A Little Every Day.
28.08.2018, 14:15 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2018, 14:15 UTC przez Fenyl de Lechia.)
(28.08.2018, 11:07 UTC)Grabazlock napisał(a): Mycie zębów szczoteczką nieelektryczną? w 2077? Serio? A tak na poważnie to to zapewne tylko moje zboczenie ale bardzo chciałbym widzieć w takiej grze jednostki metryczne a nie imperialne a temperaturę w jednostkach Celsjusza a nie Fahrenheita. Co do samego demo... Oglądałem z ciekawością i mi się bardzo podobało pomimo zaledwie dobrej grafiki. Jak ją pięknie wypindrzą i dodadzą Ray Tracing i inne wodotryski to jednak zakup RTX2080Ti do gry w 1440 będzie miał sens Jaram się mimo wszystko i bardzo chcę żeby gra była brudna i śmierdząca na każdym kroku poniżej 100 piętra . Idę oglądać po raz nty Johnny Mnemonic, Blade Runner, Ghost In The Shell (anime i film )
Mi się wydaje, że to była szczoteczka soniczna  A co do jednostek to najprawdopodobniej ( @Muzzyx może potwierdzić) jest to gameplay z E3, a tam dzicy ludzi z nienormalnymi jednostkami żyją
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 31
Reputacja:
81
Platforma:
CMDR: USSER-PL
Masakra, Ja jeszcze Geralda 3 z folii nie ruszyłem.
Hmm, wsam raz, skończę Wieśka, kupię 2077 w 2022 w kolekcji klasyki.
Liczba postów: 300
Liczba wątków: 14
Reputacja:
53
Platforma:
CMDR: Muzzyx
.png) .png)
http://cyberpunk.wikia.com/wiki/Night_City
Night City to Hameryka, stąd takie jednostki.
Tej, nie mów mi, że nie będzie jednostek metrycznych?! Deal breaker.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Jednostki metryczne pewnie bedą do wyboru - przynajmniej powinny być.
A jeszcze wrócę do tego hakowania terminali - przecież to esencja cyberpanka !! po prostu i już . Bardzo fajnie by było gdyby można było się podpiąć do jakiegoś bankomatu i wyczyścić konto jakiemuś prezesowi korporacji  A nawet do tego otwierania drzwi - jakaś mini gierka z łączeniem punkcików losowo generowanych za każdym razem, nikomu by nie zaszkodziła.
No i broń sprężona z cybernetycznym okiem.. a to chyba było
@MAGNUM354 - w tym demie narrator mówi właśnie, że można zhackować panel, ale ta postać ma akurat skill Inżynierii, a nie Hacking (jak uciekali z tego kompleksu po zakupie bota) i dlatego wybrali taką drogę - tam gdzie przestawiała kabelki w panelu.
|