Wpadka
Coś im nie wyszło, cargo scoop wchodzi w giwere. Najlepsze jest to że podczas zbierania limpetami trzeba mieć otwarty właz, który i tak nie jest używany bo ładunek leci do jakiegoś zamkniętego włazu na tyle statku. Undecided

[Obrazek: 717b63549edbdd30med.jpg]
Odpowiedz
U panie, kto panu to tak..... popsuł  Biggrin
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Big Grin 
(20.08.2018, 11:45 UTC)Kimo Tashi napisał(a): Coś im nie wyszło, cargo scoop wchodzi w giwere. Najlepsze jest to że podczas zbierania limpetami trzeba mieć otwarty właz, który i tak nie jest używany bo ładunek leci do jakiegoś zamkniętego włazu na tyle statku. Undecided

[Obrazek: 717b63549edbdd30med.jpg]

Zdemontować giwere.. a wrogów odstraszać groźnym spojrzeniem  Biggrin
[Obrazek: 83018.jpg]
Odpowiedz
Haha! Biggrin

Znany problem niestety. Nie wiem czy FDEV zamierza coś z tym zrobić Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Kurde ludzie. Przestańcie latać do polskich inżynierów :-d
[Obrazek: 83277.png]
Odpowiedz
Mi wczoraj Beluga ze ściany wyleciała dobre 20 metrów poniżej slotu. O.o
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Ja bym odstrzelił pokrywę. Jest szansa na boosta z otwartym cargo hatchem, bo pokrywa nie będzie przeszkadała, tylko czy się wtedy da łapać "paszczą" - nie wiem (a to od zawsze moja ulubiona rozrywka).
Odpowiedz
(21.08.2018, 21:47 UTC)Pajk napisał(a): Ja bym odstrzelił pokrywę. Jest szansa na boosta z otwartym cargo hatchem, bo pokrywa nie będzie przeszkadała, tylko czy się wtedy da łapać "paszczą" - nie wiem (a to od zawsze moja ulubiona rozrywka).

@Pajk - to szykuj się, bo po Profanatorach chodzi mi po głowie ten event, który Drakk kiedyś zaproponował: https://forum.thewingedhussars.com/showt...2#pid16222 Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości