OFICJALNY Specjalne ogłoszenie na streamie Frontiera - 16/08 - 20:00 PL
co nie przeszkadza nam w jaraniu się trailerem Smile no chyba nie wstawiliby do niego jakiś placeholderów tylko po to, żeby ogłosić samą datę... nie?
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
34 s trailer z czego jakies 50% to logo... nie to ze narzekam, ale wiecie trudno to nawet zajawka nazwac Biggrin
Akurat do 29 wybywam z domu, statek zostaje gdzies pod SagA, mam nadzieje ze jak wroce to sie nie znajde w srodku jakiejs rozwscieczonej zgrai kosmitow... Chociaz jakby przy okazji otworzyli Boreasy to sie jakos przeslizne Wink
Odpowiedz
widzisz, bo właśnie ta skąpość informacji pobudza wyobraźnię i apetyt Biggrin oprócz logo widzimy coś nowego, nawet jeśli tylko przez kilka sekund Biggrin
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
(16.08.2018, 22:11 UTC)Kuba Wolf napisał(a): 34 s trailer z czego jakies 50% to logo... nie to ze narzekam, ale wiecie trudno to nawet zajawka nazwac Biggrin
Akurat do 29 wybywam z domu, statek zostaje gdzies pod SagA, mam nadzieje ze jak wroce to sie nie znajde w srodku jakiejs rozwscieczonej zgrai kosmitow... Chociaz jakby przy okazji otworzyli Boreasy to sie jakos przeslizne Wink

Komandor chyba nie wie ile te 34 sekundy wywołały wzmożonej aktywności na husarskim discordzie Wink
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Dobrze ze wracam do domu.
Odpowiedz
Ta kulka światła nieodparcie kojarzy mi się z technologią pewnej rasy. I chyba czeka nas inwazja... For Aiur! Wink
Odpowiedz
Jak dobrze wiemy z doświadczenia, inwazje w wykonaniu Frontiera nie są zbyt interesujące.
Odpowiedz
Bardziej, niż ten trailer zainteresował mnie wpis Galnetu dot. komputera na rękę.

Chociaż data jest bardziej namacalna. Czekam na dalsze info co tym razem się pojawi.

Co do spekulacji - nie wiem czy bym chciał, żeby to był jakiś statek guardiansów. Dodali ostatnio ile - 3 statki nowe?

Chyba, że by to było coś najwyższej klasy z półki Kutora/Korwety. Hmm... Albo jakaś alternatywa do Kondzi - ale to #opinia i #chęć. Smile
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
(17.08.2018, 08:10 UTC)Muzzyx napisał(a): Bardziej, niż ten trailer zainteresował mnie wpis Galnetu dot. komputera na rękę.

Chociaż data jest bardziej namacalna. Czekam na dalsze info co tym razem się pojawi.

Co do spekulacji - nie wiem czy bym chciał, żeby to był jakiś statek guardiansów. Dodali ostatnio ile - 3 statki nowe?

Chyba, że by to było coś najwyższej klasy z półki Kutora/Korwety. Hmm... Albo jakaś alternatywa do Kondzi - ale to #opinia i #chęć. Smile

Jak tak patrzę na ten wpis... Czyżby chodziło o Frontier Expo 2018? A na nim zapowiedź Space Legs?
Odpowiedz
Nie napalałbym się panowie Tongue
Odpowiedz