Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Musisz spłacić zanim Cię zabiją Smile
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
(10.08.2018, 13:39 UTC)Diox napisał(a): No to chyba jest coś zbugowane. Bo przed chwilą trafiłem rakietami naszego na RES w Jaroninanh, dostałem 200Cr kary wylądowałem w Carr Bastion (Jaroninanh), spłaciłem bounty i dostałem info że bez gadania idę do ciupy za trafienie naszego. Nie było innej opcji tylko potwierdzenie. Zresztą CMDR Seba312 miał rano to samo. Nie było opcji do wyboru.

Ale jesteś na 100% spłaciłeś w IFF czy w Authority? Bo teraz można właśnie oddać się w ręce policji - wtedy idziesz do więzienia Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
100% IFF

Odpowiedz
(10.08.2018, 14:03 UTC)Diox napisał(a): 100% IFF

To wygląda na bug w takim razie. Aczkolwiek przyznam, że mi się to nigdy nie zdarzyło i IFF zawsze działał prawidłowo dla mnie. Na forum FDEV też nie widziałem raportów o takim bugu. Sprawdź jeszcze Journal na wszelki.
--

Odpowiedz
A jesteś Diox pewny, że oddałeś bounty w Interstellar Factor, a nie w głównej zakładce Contacts?
Odpowiedz
Jestem pewny bo uczuliłem się już na to co wybieram. Prawdopodobnie bug. Postaram się nagrać następnym razem. Generalnie ostatnio dziwne rzeczy mi się dzieją. Loguje się na stacji i dostaje komunikat, że Engine reboot+hull breach attack . Tak samo z wanted, które dziś nabyłem strzelając na pewno do statku wanted po zeskanowaniu do jedynego w okolicy statku. Mało tego, wanted dostałem dopiero po zdjęciu mu tarcz oO. Nie wiem czy jakieś lagi czy co... Ok koniec offtopu.

Odpowiedz
(10.08.2018, 16:17 UTC)Diox napisał(a): Mało tego, wanted dostałem dopiero po zdjęciu mu tarcz oO. Nie wiem czy jakieś lagi czy co... Ok koniec offtopu.

Teraz zwiększony jest threshold od którego dostajesz bounty za friendly fire. Najpierw dostajesz fine zresztą - dopiero później bounty.
--

Odpowiedz
Mam takie pytanie.Akceptuje misję od Winged Husars - planetary scaning.Skanuje na planecie i dostaje WANTED wiadomo.Ale po powrocie do tego samego doku wsadzaja mnie do ciupy za 500kr?
W sumie za co?W misji nie pisze ze to nie legalne?
Nie kumam.I potem znowu 14 skoków do HR.
Pytanie 2 - jakie frakcje walczą z Winged Husar bo podjołem 1 misję i spadła mi reputacja w WH ??

I gdzie idzie z wami pogadać?
Odpowiedz
Na naszym forum znajdziesz temat z przydatnymi linkami. Tam poczytaj o Discordzie Smile
Aha discorda w wersji www nawet nie ogladaj od razu ściągaj aplikacje
Odpowiedz
Ale pomogłeś że cho cho Smile .
Odpowiedz