No Man's Sky - NEXT
Galu, w kolejnych systemach są zazwyczaj floty i w nich wyswietla się zazwyczaj "fregata do wynajecia"Wink aczkolwiek nie ma gwarancji, że będzie handlowa.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Acha, dzieki FenylWink
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
(28.07.2018, 08:15 UTC)Usser napisał(a): Od zera do, zera, wyszedł patch 1.52 na PC
Fixed an issue where freighters incorrectly reported they did not have enough fuel to warp

Doczytalem ze blad tez czesto powoduje ten statek z preordera, wiec tym razem latem bez niego. Niedlugo zobacze czy poprawili, ale tym razem trafilem do systemu z tak bajeczna planeta ze chyba od poczatku NMS na takiej nie bylem.
Odpowiedz
Udowodnij :]
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
(28.07.2018, 15:01 UTC)Usser napisał(a): Udowodnij :]

Poprawili juz jakos przebrnolem przez ten quest.
Odpowiedz
Miałem na myśli screen z tej naj planety.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
inne pytanie- dopiero zaczynam w sumie - jeszcze nawet nie byłem w innym systemie . Dobrałem się do kapsuły desantowej - naprawiłem dwie rzeczy ale trzecia do naprawy wymaga Antymateri. W dzienniku pisze z czego ją zrobić mam już tych materiałów kilkaset sztuk i dalej w ekwipounku podczas próby tworzenia pisze z ebrakuje mi pierwiastków... U handlarza kupiłem nawet Pojemnik na antymaterie ( pomyslałem że gdzieś ja trzeba trzymać ale to raczej służy do zasilenia silników warpowych. )
I teraz powiedzcie mi czy dobrze kombinuję :

uznałem że byc moż epotrzebuje kupić lub znaleźć schemat na antymaterie.
Poleciałem szukać ( jjeszcze nie znalazłem ale znajdę ) lecz zgubiłem położenie tej kapsuły desantowej... szlag. Smile
I tu kolejne pytanie - jak ponownie odnaleźć taką kapsułę?
help Smile
Odpowiedz
(29.07.2018, 00:37 UTC)Usser napisał(a): Miałem na myśli screen z tej naj planety.

Aaaa... To sorry moze tam wroce ale tak sie ucieszylem ze moge warpy robic ze juz jestem kilka systemow dalej... Generalnie to pierwsza planeta na ktora trafilem (bo nie zaczynalem na niej ale byla w startowym systemie) ze nic mnie nie chce zabic, temperatura jest ok, nie ma radiacja i toksycznosc w normie, ba nawet burze do w miare bezpiecznego przetrwania. Duzo drzew, zielona trawa i jeziorka, takie prawdziwe ELW...
Swoja droga czy implementacja czegos podobnego w Elitce to bylby taki wielki problem? NMS nie jest objetosciowo duza gra, a czasami w niej sie wrecz czuje jak w jakims czesciowym modzie do ED. Planety ok, ale juz sama przestrzen, nawigacja wydaja sie duzo plytsze niz te elitkowe plus to (wybaczcie konsolowcy Biggrin ) okropne, "padowe" sterowanie.
Odpowiedz
(29.07.2018, 06:20 UTC)MAGNUM354 napisał(a): inne pytanie- dopiero zaczynam w sumie - jeszcze nawet nie byłem w innym systemie . Dobrałem się do kapsuły desantowej - naprawiłem dwie rzeczy ale trzecia do naprawy wymaga Antymateri. W dzienniku pisze z czego ją zrobić  mam już tych materiałów  kilkaset sztuk  i dalej  w ekwipounku podczas próby tworzenia pisze z ebrakuje mi pierwiastków... U handlarza kupiłem nawet  Pojemnik na antymaterie  ( pomyslałem że gdzieś ja trzeba trzymać  ale to raczej służy do zasilenia silników warpowych. )
I teraz powiedzcie mi czy dobrze kombinuję :

uznałem że byc moż epotrzebuje kupić lub znaleźć schemat na antymaterie.
Poleciałem szukać  ( jjeszcze nie znalazłem ale znajdę ) lecz zgubiłem położenie tej kapsuły desantowej... szlag. Smile  
I tu kolejne pytanie - jak ponownie odnaleźć taką kapsułę?
help Smile

@Magnum354 ponownie raczej się nie da za duży teren, ale jeśli jest ona potrzebna do popchnięcia fabuły to z reguły gra Ci podpowie gdzie znaleźć inną lub coś co da Ci tę same rzeczy. Trzeba tylko wykonywać polecenia z misji.
Jeśli w ekwipunku masz możliwość stworzyć antymaterie to znaczy że masz też jej schemat. Więc jak piszę że czegoś Ci brak to raczej czegoś Ci brak. Możliwe że pomyliłeś surowce czasem są bardzo podobne. Pył ferrytowy, czysty ferryt... łatwo pomylić.

Ktoś wie jak zatankować i ulepszyć fregaty w swojej flocie? Paliwo mam ale nie mam pojęcia jak je przesłać na TWH-Niezwyciężony. A o ulepszeniu już nie wspomnę. Chodzi mi o fregaty nie o frachtowiec  Wink
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
(29.07.2018, 09:50 UTC)BADDOG1978 napisał(a): Ktoś wie jak zatankować i ulepszyć fregaty w swojej flocie? Paliwo mam ale nie mam pojęcia jak je przesłać na TWH-Niezwyciężony. A o ulepszeniu już nie wspomnę. Chodzi mi o fregaty nie o frachtowiec  Wink

Robisz paliwo to czerwone w Eq ale tankujesz dopiero w momencie wysyłania frachtowca na misje, inaczej się chyba nie da Tongue Ale jak ulepszać to nie wiem xD

Odpowiedz