25.07.2018, 07:38 UTC
Spoko, ale nie napisali jakiego rodzaju to mają być expansions, czy to duże płatne dodatki czy kolejny chapter 2 patch xD
|
FDEV potwierdza kolejne rozszerzenia do wszystkich swoich gier
|
|
25.07.2018, 07:38 UTC
Spoko, ale nie napisali jakiego rodzaju to mają być expansions, czy to duże płatne dodatki czy kolejny chapter 2 patch xD
25.07.2018, 08:38 UTC
(25.07.2018, 07:38 UTC)TeddyPanda napisał(a): Spoko, ale nie napisali jakiego rodzaju to mają być expansions, czy to duże płatne dodatki czy kolejny chapter 2 patch xD No i do tego sprowadza się całe clue działania Pana Brabena ... Wydadzą coś płatnego w stylu Horizon to im się Użytkownicy przyp... (uczepią), że to gów... w sreberku, namiastka tego co obiecywali itd. Wydadzą małym kosztem kolejną nic nie wnoszącą "darmówkę" to nikt "nie stęknie" bo koniec końców darmo dają a w tym czasie będą w store pojawiać się kolejne skórki i kity (no może jakiś nowy statek aby coś tam się sprzedało) a studio będzie mogło coś tam innego dziergać za grube miliony funtów (mając kasę na nowe popularne licencje aka JW) ... ps. Tak wiem, ja jestem skrzywiony imho dla mnie Frontier jest mistrzem w składaniu (mniej lub bardziej sygnalizowanych) niezrealizowanych obietnic ... I bije (z czysto angielską hipokryzją) na głowę innego wizjonera spacesimów ... ![]()
25.07.2018, 08:57 UTC
Jeżeli ten wątek przerodzi się w offtop o SC vs. ED to Was wszystkich zbanuję, uczciwie ostrzegam
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Banuj, Pan banuj ...
![]() ps. Pan Braben sam o krytykę się prosi afiszując się swoimi sukcesami a równocześnie zapominając o Tych graczach i złożonych im obietnicach dzięki którym ma takie studio oraz kurs akcji i stać go na nowe popularne licencje ... ![]()
25.07.2018, 09:19 UTC
25.07.2018, 09:20 UTC
Ja nie jestem wymagający. Mnie do szczęścia wystarczy, gdy będą odtworzone wszystkie mechaniki, które występowały w poprzednich grach serii, a których brakuje w ED (potrzeba zatrudniania załogi, lądowanie na planetach z atmosferą, misje szpiegowskie - robienie zdjęć instalacjom i bojowe - bombardowanie baz, rozkładane rafinerie na powierzchniach planet, kapsuły ratunkowe... było tego
) i gdy wróci Panther Clipper
25.07.2018, 10:12 UTC
(25.07.2018, 09:20 UTC)Yautja napisał(a): potrzeba zatrudniania załogi, lądowanie na planetach z atmosferą, misje szpiegowskie - robienie zdjęć instalacjom i bojowe - bombardowanie baz, rozkładane rafinerie na powierzchniach planet, kapsuły ratunkowe... Ło ło ło, nie rozpędzaj się tak, krok po kroku. Ostatnio przecież dodali misje górnicze dla wingów, nie możemy się spodziewać tak ogromnych aktualizacji zbyt często!
25.07.2018, 10:50 UTC
Ale to funkcjonalności, które już były w grach z serii. Nie da się zrobić Ctrl+C Ctrl+V ze źródła Frontier: Elite II?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
FDEV oficjalnie - "Galnet i CG nie są na naszej roadmapie" | Mathias Shallowgrave | 23 | 6,047 |
18.07.2020, 09:39 UTC Ostatni post: zyklop pl |
| Oficjalny giveaway FDEV - do wygrania gamingowy PC Alienware! | Mathias Shallowgrave | 0 | 452 |
20.12.2019, 11:31 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
| [OFICJALNY] [FDEV] Ogłoszenie 22/10 | Mathias Shallowgrave | 25 | 6,821 |
24.10.2019, 14:12 UTC Ostatni post: Kuba Wolf |
|
|
|
[FDEV] Nowy system raportowania bugów | Mathias Shallowgrave | 0 | 447 |
03.04.2019, 12:16 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
|
Ogłoszenie FDEV - przez kilka tygodni nie będzie CG - ulepszają je | Mathias Shallowgrave | 0 | 479 |
13.03.2019, 21:56 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |