FDEV wprowadza nowe nagrody za CG - decale na statki!
https://forums.frontier.co.uk/showthread...oal-Decals

TL;DR

Nagrodami za niektóre CG będą teraz decale. Zwykły, brązowy, srebrny i złoty, w zależności od tego w jakim przedziale zakończymy CG. Standardowy wymaga dostania się do 75%. Pozostałe - wyższych tierów. Za różne typy CG będą różne decale. 

Decali nie będzie za CG graczy, jedynie za te, które wymyśliło FDEV.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Czyli lecimy w Top 10  Biggrin
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
(27.03.2018, 08:32 UTC)BADDOG1978 napisał(a): Czyli lecimy w Top 10  Biggrin

Podąrzam za Tobą Smile
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
No to będzie ciekawe.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Przy misjach dla Wingów, community goals wypadają blado w kontekście zarobków, więc coś musieli wymyślić nowego, bo ostatni CG, który pamiętam, że skończył się przed wyznaczonym czasem to 11 Parsecs Bar... Tongue
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
(27.03.2018, 10:52 UTC)Yautja napisał(a): Przy misjach dla Wingów, community goals wypadają blado w kontekście zarobków, więc coś musieli wymyślić nowego, bo ostatni CG, który pamiętam, że skończył się przed wyznaczonym czasem to 11 Parsecs Bar... Tongue

Hłehłehłe Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Oj tam oj tam, szkoda że jeszcze elitki nie miałem wtedy Sad
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
panowie ja tego sobiue dokładnie nie przetłumaczę z forum frontiera , ale mam tylko pytanie - gdzie tych decali szukać? skąd będę wiedział że coś dostałem? czy trzeba po prostu LIVERY przeszukiwać i patrzeć co się da założyć?
Odpowiedz
Zawsze lepiej dostać coś... kurs na CG , cała na przód!
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
(27.03.2018, 17:11 UTC)MAGNUM354 napisał(a): panowie ja tego sobiue dokładnie nie przetłumaczę z forum frontiera , ale mam tylko pytanie - gdzie tych decali szukać? skąd będę wiedział że coś dostałem? czy trzeba po prostu LIVERY przeszukiwać i patrzeć co się da założyć?

Dokładają "ręcznie", tak, jak niektórzy mają Border Coalition (ja), Rise To Power (też ja), albo Special Effect(i to też ja). Już nie mam gdzie naklejać, jakby na łaziku można było, to bym na każdym z 4 nakleił inne.
Jedyna, jaka by mnie interesowała, to TWH (i to kolorowa), ale tej nie będzie.

EDIT: O! Da się na SRV jednak nakleić, to do roboty.
Odpowiedz