No Man's Sky - NEXT
(29.07.2018, 00:37 UTC)Usser napisał(a): Miałem na myśli screen z tej naj planety.
@Usser wrocilem , bardzo prosze Smile
Odpowiedz
Wie ktoś skąd zdobyć schemat żeby móc budować o takie terminale ? : Gram w trybie normalnym.[Obrazek: $]

I i wie ktoś jeszcze jak / gdzie zdobyć szkło? Biggrin

Odpowiedz
W bazach to chyba przychodzi z czasem. Mam ustawiona misję na bazę i wyświetla mi się licznik w misji i jak się skończy to mogę odebrać ulepszenie do bazy. Zdaje się że teraz tak to wpada.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
(30.07.2018, 11:07 UTC)BADDOG1978 napisał(a): W bazach to chyba przychodzi z czasem. Mam ustawiona misję na bazę i wyświetla mi się licznik w misji i jak się skończy to mogę odebrać ulepszenie do bazy. Zdaje się że teraz tak to wpada.

Thx xD Całe życie w błędzie xD

Odpowiedz
szkło robisz z krzyształów szronu - zbierane z drzewek na zimnych planetach. Potrzebna do tego ulepszona rękawica Haz-Mat czy jak ona sie tam nazywa.
Moja baza jest drewniana chwilwo i też wczoraj odblokowałem sobie projekty ze szkłem.

I korzystajac z okazji : jak się Demontuje / niszczy niechciane komponenty bazy? Chciałbym wywalić sciany z litego drewna i wstawić własnie takie ze szkłem ?
Odpowiedz
@TeddyPanda ale jednak odkryłem haczyk z tą misją na bazę. Jak już dostaniesz jakiś schemat to trzeba go zbudować, dopiero od tego momentu zaczyna się odliczanie do następnego udoskonalenia. Druga sprawa w bazie można nadal zatrudnić tych specjalistów ale ich stanowiska można wybudować tylko w tych dużych budynkach (okrągłe lub kwadratowe)

Fregaty czasem ulegają uszkodzeniom na misjach i trzeba je naprawiać, trzeba do takiej podlecieć i na niej wylądować mają lądowiska na pokładzie wyłazisz ze statku i znajdujesz uszkodzone elementy. Uwaga mimo tego że jesteśmy w przestrzeni kosmicznej z kadłuba idzie spaść wiec nie wyłazić po za. Zastanawiam się czy także to nie jest jedyny sposób na ulepszanie fregat.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
(30.07.2018, 15:43 UTC)MAGNUM354 napisał(a): szkło robisz z krzyształów szronu  - zbierane z drzewek na zimnych planetach. Potrzebna do tego  ulepszona rękawica Haz-Mat czy jak ona sie tam nazywa.
Moja baza jest drewniana chwilwo  i też wczoraj odblokowałem sobie projekty ze szkłem.

I korzystajac z okazji :  jak się Demontuje / niszczy niechciane komponenty bazy? Chciałbym wywalić sciany z litego drewna i wstawić własnie takie ze szkłem ?

(30.07.2018, 16:15 UTC)BADDOG1978 napisał(a): @TeddyPanda ale jednak odkryłem haczyk z tą misją na bazę. Jak już dostaniesz jakiś schemat to trzeba go zbudować, dopiero od tego momentu zaczyna się odliczanie do następnego udoskonalenia. Druga sprawa w bazie można nadal zatrudnić tych specjalistów ale ich stanowiska można wybudować tylko w tych dużych budynkach (okrągłe lub kwadratowe)

Fregaty czasem ulegają uszkodzeniom na misjach i trzeba je naprawiać, trzeba do takiej podlecieć i na niej wylądować mają lądowiska na pokładzie wyłazisz ze statku i znajdujesz uszkodzone elementy. Uwaga mimo tego że jesteśmy w przestrzeni kosmicznej z kadłuba idzie spaść wiec nie wyłazić po za. Zastanawiam się czy także to nie jest jedyny sposób na ulepszanie fregat.

Bardzo dziękuję za odpowiedzi Smile
A z fregatami to nie jest tak, że one zdobywaja expa na tych misjach i z czasem ich poziom wzrasta?

Odpowiedz
Tak jest, ale też na misjach się psują Smile

Magnum, klikasz Z, najeżdżasz na moduł do usunięcia, klikasz CTRL i F/LMB
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(30.07.2018, 15:43 UTC)MAGNUM354 napisał(a): szkło robisz z krzyształów szronu  - zbierane z drzewek na zimnych planetach. Potrzebna do tego  ulepszona rękawica Haz-Mat czy jak ona sie tam nazywa.
Moja baza jest drewniana chwilwo  i też wczoraj odblokowałem sobie projekty ze szkłem.

I korzystajac z okazji :  jak się Demontuje / niszczy niechciane komponenty bazy? Chciałbym wywalić sciany z litego drewna i wstawić własnie takie ze szkłem ?

Jak jesteś w trybie budowy to jest tam gdzieś napisane co trzeba wcisnąć aby usunąć. Domyślnie chyba X
Odpowiedz
Burzysz z poziomu budowania Smile Tylko wciskasz CTRL i klikasz na to co chcesz wyburzyć.
Masz zwrot materiałów.

Ja nie mogę warpnąć do innego układu. Mam komunikat, że jakiś sygnał blokuje skok...
Odpowiedz