Ciwilizacja V
Kurczę, ostatnio żona w delegacji była Tongue Dziś mi nie wypada siedzieć długo przed kompem. Ja najchętniej pisałbym się na piątek. Wtedy mogę do oporu, tyle że w weekendy to Shinzo od bladego świtu pracuje.
Ja mogę, jakby co, w Civ 5 i bez dodatku Gods & Kings bo moja instalka na Macu szwankuje odkąd zaktualizowałem go do najnowszej wersji systemu. Jest to "known issue" więc może naprawią
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Ja dzisiaj bardzo chętnie tylko o której ? Mam Civ 5 i 6.
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
A od której najwcześniej Wam pasuję? Bo mi to w sumie obojętne. Jak wcześniej zaczniemy to dłużej pogramy. Ja jakoś niebotycznie długo dziś też siedzieć nie zamierzam, ale możemy np jutro skończyć w razie czego. A i lepiej grać jedynie z BNW niż jedynie z G&K jeśli mamy wybierać.
Odpowiedz
Twarzoksiążka od paru dni molestuje mnie reklamą tej promocji:
https://www.humblebundle.com/monthly?par...viralstore

Z reguły podchodzę jak pies do jeża do tego typu promocji i węszę zawsze spisek, ale ta jest bardzo kusząca.
Znacie ten portal? Ktoś z tego korzysta? Działa to i czy coś gdzieś jest drobnym drukiem? Czy faktycznie za 12 dolców dostanę Cywilizację 6?
Odpowiedz
Faktycznie dostaniesz. Ja mam i bardzo sobie chwalę. Tą subskrypcję można anulować w każdym momencie. Za te grosze dostałem Civ 6 i TW: Warhammer.
Odpowiedz
Pobrane i odpalone. Zaczynam tutorial Smile Narratorem nie jest przypadkiem Sean Bean?
Odpowiedz
Jest. Niestety. Facet strasznie mnie wkurza.
Odpowiedz
W koncu Boromir to nie Spock Wink
Odpowiedz
Panowie, byłby ktoś chętny dziś wieczorem (tj. środę) zagrać w Civkę? Ja wrócę do domu najwcześniej 19:30 więc prędzej nie zaczniemy. To jak gramy?
Odpowiedz
W poniedziałek 11.05.18r. Gramy z Ryczypiorem partyjkę. Zapewne zaczniemy jakoś wieczorem 18-20. Miło widziana każda chętna na dołączenie osoba. Planujemy grać do upadłego. Jeśli ktoś się przedwcześnie wykruszy to AI przejmie jego civ, albo urządzimy ekspresowe wyburzanie...

[Obrazek: 8E174E77D1D2A9BE0BA50EBEF0EF6BABB3128E81]
Odpowiedz