19.05.2019, 09:17 UTC
Mnie producenci gier nauczyli jednego:
Nie słuchajcie ich zapowiedzi, ignorujcie wiadomości o nowościach/przełomach. W przeciwnym wypadku tylko się nakręcicie i na ogół się rozczarujecie, jeśli coś sprawia wam frajdę róbcie to. Jeśli czujecie potrzebę kilkumiesięcznej przerwy- zróbcie ją, a devsi niech sobie pracują, może zrobią coś przełomowego, może zmiany będą czysto kosmetyczne, a może coś popsują.
Nie słuchajcie ich zapowiedzi, ignorujcie wiadomości o nowościach/przełomach. W przeciwnym wypadku tylko się nakręcicie i na ogół się rozczarujecie, jeśli coś sprawia wam frajdę róbcie to. Jeśli czujecie potrzebę kilkumiesięcznej przerwy- zróbcie ją, a devsi niech sobie pracują, może zrobią coś przełomowego, może zmiany będą czysto kosmetyczne, a może coś popsują.

![[Obrazek: 102165.png]](https://inara.cz/data/sigs/102/102165.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
. Wcale nie trzeba się relogować. Guardiańskich ruin są dziesiątki. Często po kilka w jednym systemie albo nawet na jednej planecie. A przy okazji można pozwiedzać. Ja dzięki robieniu w weekend misji Ram Tah pierwszy raz w tej grze doczekałem świtu na planecie. Zmiana kolorów otoczenia. Gra cieni obelisków. Aż ciary przechodziły. A w drodze powrotnej zahaczyłem o CG i oddałem 16 sztuk różnych suwenirów i trafiłem w top 75%