Liczba postów: 396
Liczba wątków: 11
Reputacja:
44
Platforma:
CMDR: Qciak
(26.09.2017, 14:40 UTC)Gerciowski napisał(a): (26.09.2017, 14:16 UTC)PanTwardowski76 napisał(a): Na xbox 14.22GB ciekaw jestem co nowego, bo w oposie 2.4 nie wszystko napisali jasno, przydalo by sie kilka nowych statkow, zwlaszcza srednich i duzych jest niewiele. Tak ze dwa razy wiecej by sie przydalo. Boa cliper, panter cliper choc w tym ostatnim przypadku nie wiem jakby mial zmiescic sie w okienku na listy ktore udaje wlot do stacji, juz anakonda rysowalo sie lakier.
O Panter Cliper na razie zapomnij, ma być T-10 ale wiadomo o nim tyle co o yeti póki co. Ma być świetny o czym zapewniał na streamie ostatnio Sandro.
Potwierdzał ktoś z FD, że Type-10 to nie jest przemianowany PC.
Zaktualizowałem pierwszy post i dodałem tam wszystkie niezbędne informacje dotyczące patcha 2.4.
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: PanTwardowski76
Path juz sie zassał, na razie serwer niedostepny.
Wlasnie najbardziej brakuje roznorodnosci w stateczkach, wladowali tyle energii w edytor postaci, brody, fryzurki, przeciez w te gre graja glownie faceci, to nie sa simsy, swojego czasu Braben pracowal nad symulatorem psa :-) a gdyby te energie wlozyc w wiecej statkow, wiecej modeli stacji kosmicznych i planetarnych to jest edycja cieni pod oczami, korekcja ust, moim zdaniem w tego typu grze to troszke bez sensu lub z minimalnym sensem, a planety z atmosfera na ktorej mozna ladowac to pojawi sie rok po tym jak star citizen wyjdzie z fazy beta :-/ czyli w okolicy swieta deklaracji niepodleglosci Marsa i problemow z emigrantami na Plutonie
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 2
Reputacja:
37
Platforma:
CMDR: Gerciowski
RSI Handle: Gerciowski
No nie dopisałem do końca wlasnej myśli  , Sandro właśnie na ostatnim streamie mówił że t-10 to nie jest Panter Cliper.
Reputacja:
44
Platforma:
26.09.2017, 15:06 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.09.2017, 15:08 UTC przez QCIAK.)
(26.09.2017, 15:04 UTC)Gerciowski napisał(a): No nie dopisałem do końca wlasnej myśli , Sandro właśnie na ostatnim streamie mówił że t-10 to nie jest Panter Cliper.
To też dokończyłem za ciebie  Pantera jest tak pożądana, że pewno trzymają ją na 3.0
Widzę tutaj podstawowy problem z Elitą: każdy by chciał coś innego, jedni inne statki i stacje (co mnie osobiście w ogóle nie obchodzi), inni więcej rzeczy do robienia, lepsze MMO, a ja bym chciał... Nikogo w FD nie obchodzi co ja bym chciał  dadzą co zdecydują, a my możemy to oceniać grając czy płacąc za dodatki. A pisanie co by było lepsze niż to co jest, szczególnie u nas na forum, ma zerowy wpływ na wygląd gry.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 355
Liczba wątków: 17
Reputacja:
129
Platforma:
CMDR: Diox
(26.09.2017, 13:23 UTC)Thomas Plock napisał(a): Doskonałe podsumowanie przebiegu aktualizacji większości gier MMO na podstawie ED 
Ale się uśmiałem jak to czytałem. Za każdym razem to samo
Liczba postów: 101
Liczba wątków: 6
Reputacja:
12
Platforma:
CMDR: SimpleMe_PL
Ja bym chciał aby ED było jak GTAv....stary ale od tego jest forum i dzielenie się z innymi swoimi przemyśleniami, wiadomo, że nikt nie posłucha kto co by chciał w frontier ale chyba możemy marzyć
(26.09.2017, 15:18 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): Ja bym chciał aby ED było jak GTAv....stary ale od tego jest forum i dzielenie się z innymi swoimi przemyśleniami, wiadomo, że nikt nie posłucha kto co by chciał w frontier ale chyba możemy marzyć 
A nie no, marzeń Ci nie odbieram
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Reputacja:
44
Platforma:
|