World of Tanks
Wystarczy wejść do gry?

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
(10.11.2018, 22:03 UTC)Brachu napisał(a): eMka na Jagodzie IV

https://youtu.be/k60aQ6y0gXE

Odświeżę bo sam gram...

@Brachu ładna kampa XD, gratulacje Mki i jedna rada, wywal xvm'a bo beret strasznie pruje.
Odpowiedz
Mi xvm głowy nie ryje. Kieruję się maksymą jesteś tak dobry jak Twoja ostatnia bitwa. Nawet fiolet może słabo zagrać.

Dużo mi dało oglądanie hoholka i streamów. Można podpatrzeć miejscówki. Nawet sam ich trochę szukam. Mam jedną powtórkę, jak ruszyłem swoją drużynę. Byli tacy przestraszeni.

Ostatnio lubię grać pancernym TD SU-100M1 Jagpanther. Grałem SU-130PM i mi nie idzie, Skorpion G ciut lepszy.

Gorzej idzie granie HT.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Kojarzę tego streamera wiem, że to dobry gracz nawet kiedyś jak byłem w pewnym klanie przychodził nas szkolić pod bitwy drużynowe.

Jeżeli chodzi o pancerność to nie istnieje ona już w tej grze, każdy teraz wali prawie amunicją premium. Gra HTkami szczególnie wolnymi to teraz ciężki temat, nie polosuje dobrej mapy i wrzuci Ci 3 arty w zespole jesteś trupem, dlatego od dawna nie grałem Mausem, jest jednak jedna linia czołgów, którą właśnie kończę i przy dobrych wiatrach można zrobić tymi czołgami wynik nie męcząc się - zerknij sobie na linię japońską - dwa ostatnie pojazdy w linii są naprawdę dobre - Type4 i Type5. 
Co do streamerów to dobrze robisz, że podpatrujesz, jakbym ja zaczął to robić przy ilości bitew, które Ty masz na pewno byłbym teraz dużo lepszym graczem. Popatrz jeszcze na streamy u @Papapawian, @_cygan, @dioxis - na części z nich czegoś się nauczysz, na kolejnej dobrze zabawisz.
Odpowiedz
(01.02.2019, 11:15 UTC)tomekrip napisał(a): Kojarzę tego streamera wiem, że to dobry gracz nawet kiedyś jak byłem w pewnym klanie przychodził nas szkolić pod bitwy drużynowe.

Jeżeli chodzi o pancerność to nie istnieje ona już w tej grze, każdy teraz wali prawie amunicją premium. Gra HTkami szczególnie wolnymi to teraz ciężki temat, nie polosuje dobrej mapy i wrzuci Ci 3 arty w zespole jesteś trupem, dlatego od dawna nie grałem Mausem, jest jednak jedna linia czołgów, którą właśnie kończę i przy dobrych wiatrach można zrobić tymi czołgami wynik nie męcząc się - zerknij sobie na linię japońską - dwa ostatnie pojazdy w linii są naprawdę dobre - Type4 i Type5. 
Co do streamerów to dobrze robisz, że podpatrujesz, jakbym ja zaczął to robić przy ilości bitew, które Ty masz na pewno byłbym teraz dużo lepszym graczem. Popatrz jeszcze na streamy u @Papapawian, @_cygan, @dioxis - na części z nich czegoś się nauczysz, na kolejnej dobrze zabawisz.

Rzeczona powtórka na wotreplays

http://wotreplays.eu/site/4764603#himmel...agdpanther

Link do yutubka

https://youtu.be/jJo1GT5iEx0

Odpowiedz
No i pięknie, weak spoty w miarę opanowane. Widzę tylko jedno co może Ci przeszkodzić w osiągnięciu dobrych wyników. Makabrycznie mała ilość klatek w grze, zmień sobie ustawienia grafiki aby je podnieść zobaczysz o ile lepsze bitwy będziesz robił, ewentualnie wywal mody i zobacz bez nich jak gra będzie śmigać, one czasami pożerają sporą ilość klatek.
Odpowiedz
Usłyszałem słowo "mod" i zacząłem sprawdzać... Ostrzeżenia przed ogniem artylerii? Kolorowanie przeciwników wg WN8 (czyli wiadomo jak priorytetować cele), modyfikacje zooma, ostrzeżenia przed dotychczas niewykrytymi przeciwnikami... takie cuda wygooglowałem, a pewnie jest dużo więcej. Grafikę też się pewnie da obniżyć do tego stopnia, że nie będzie np. krzaczków na mapie? Ja jednak podziękuję i zostanę przy konsolowej wersji - mam przynajmniej gwarancję, że przeciwnik nie ma jakichś dodatkowych ustawień, które ułatwiają mu grę.
Towarzysko od czasu do czasu mogę z wami popykać. Jak mi dadzą jakąś premkę jak ostatnio na tydzień testów niemieckiego niszczyciela premium VIII poziomu.
Odpowiedz
Pykałbym na ps4 ale zanim tam wszedł WoT ja na PC miałem 35k bitew .., szkoda dorobku.
Odpowiedz
Raz ostatnio wymłóciłem po raz pierwszy jakiś przyzwoity wynik w WoT, z tym ex-uber T-50-2.

Ale mimo wszystko, jestem już bardziej przywiązany do Armored Warfare (i w mniejszym stopniu do War Thundera).

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
No i pękło 5 000 bitew.

[Obrazek: aMfC3bN.png]

[Obrazek: meK1WDn.png]

[Obrazek: pLRx1Ao.png]

[Obrazek: qTEKd9P.png]

Odpowiedz