Frontier Roadmap na najbliższe 5 lat
(23.05.2019, 11:47 UTC)Yautja napisał(a): Nie lubię eksploracji, dlatego postawiłem sobie mało realny warunek Wink Gorzej jak to w końcu wprowadzą Tongue

Trzymam za słowo Biggrin Biggrin Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
Osoba, która rzekomo stoi za poprzednimi postami na 4chanie znowu udostępnia przecieki. Troll czy jednak nie ? Do tej pory kilka rzeczy się sprawdziło.
Link do całego postu http://boards.4channel.org/v/thread/4633...nformation

PS.
podobno to render thargoida. Confused
[Obrazek: IIGBIpp.jpg] THARGOID 
Odpowiedz
(23.05.2019, 11:47 UTC)Yautja napisał(a): Nie lubię eksploracji, dlatego postawiłem sobie mało realny warunek Wink Gorzej jak to w końcu wprowadzą Tongue

Mam podobne podejscie do tematu jak kolega Yautja  Tongue Biggrin

Na eksploracje wybiore sie juz po dodaniu space legs i atmospheric landings  Wink
Odpowiedz
Kolejna rzecz potwierdzona Surprised

https://forums.frontier.co.uk/index.php?...ne.513675/
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(20.04.2019, 22:52 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Źródłem "wycieku" jest 4Chan, dlatego nie przykładałbym do niego zbytniej wagi Biggrin

Mathias czy zaczynasz wierzyć w przeciek Smile
[Obrazek: odznaki-1.jpg]
Odpowiedz
(03.06.2019, 10:46 UTC)SP-GGX napisał(a):
(20.04.2019, 22:52 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Źródłem "wycieku" jest 4Chan, dlatego nie przykładałbym do niego zbytniej wagi Biggrin

Mathias czy zaczynasz wierzyć w przeciek Smile

Wierzyć to może za duże słowo, natomiast zaczynam śledzić z ciekawością kolejne potwierdzenia na tym etapie Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mam wrażenie, że cały ten wyciek to tylko tania, dobrze zaplanowana akcja marketingowa Frontiera.

Coś dziwnie cicho z ich strony na ten temat...niepodobne do nich...
Pracując ze mną można zarobić 2 rzeczy: kredyty...albo kulkę w łeb. Statystycznie - to drugie zdarza się częściej, ale nie ma zabawy bez ryzyka, racja?

DZIENNIK POKŁADOWY
Odpowiedz
A to by byla nowosc, bo FDEV lubuje sie przeciez w nic nie pokazujacych filmikach z pelnymi konstetacji ogolnikowymi korpo frazesami. A tu nawet normalny art byl dorzucony, nie mowiac juz o pewnej ciaglosci czasowej.
Odpowiedz
hhmmm a widzieliście filmik w którym koleś chodzi na nogach po stacji orbitalnej - a przed nim stoi Anakonda na padzie ?
Filmik chyba ma w tytule ( po angielsku ) - Space legs może być lepsze niż sądzicie.
Polecam Smile
Odpowiedz
(03.06.2019, 16:58 UTC)MAGNUM354 napisał(a): hhmmm a widzieliście filmik  w którym koleś chodzi na nogach po stacji orbitalnej - a przed nim stoi Anakonda na padzie ?
Filmik  chyba ma w tytule ( po angielsku ) - Space legs może być lepsze niż sądzicie.
Polecam Smile

Tu jest dobry filmik - jakby to tak  wyglądało w ED - zawsze można pomarzyć.

[Obrazek: odznaki-1.jpg]
Odpowiedz