Red Dead Redemption 2
https://www.spidersweb.pl/2018/10/red-de...a.html/amp
Podzielam ta opinie. Rewelacja
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Prawdziwe ARCYDZIEŁO!

Odpowiedz
Pierwsze 1,5 godz za mną i normalnie czapki z głów. Ta gra po prostu wciąga nosem wszystko co do tej pory wyszło.
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
U mnie było tak: po kilku godzinach zabawy nie niezobowiazujacej, ciesząc się gra, przyszedł moment w którym zdenerwowałem celowo NPCa sama rozmowa bez negatywnego nastawienia. Widząc jego zdenerwowanie mimiczne i ton głosu i gesty aż do wybuchu w którym musialem go zabic. Oczywiście honor w dół, muzyka poważnieje. I właśnie w tej chwili obudziła się we mni chęć bycia tym złym Smile pierwszy raz w jakiejkolwiek grze. I tak chce to dokończyć.
[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
RDR 2 , Arcydzieło...
Odpowiedz
Mnie powalilo rozbudowanie gry np.takie łowienie ryb,mogliby zrobić na odwal jak w innych grach, ale nie Rockstar!Oni zrobił z tego minigierke,która to można by było praktycznie wydać osobno.Takich smaczków jest mnóstwo.
                                                        [Obrazek: QtSCvGW.png]               

Odpowiedz
Cytat:Nieliczni szczęśliwcy już testują Red Dead Online. Pozostali zaczną za chwilę.

Co do tego, że przygody Arthura Morgana zawładnęły sercami graczy na całym świecie, nie ma najmniejszych wątpliwości. Teraz przyszła pora przekonać się, jak tym samym graczom spodoba się sieciowy tryb Red Dead Online. Rockstar dotrzymał słowa i rzutem na taśmę uruchamia jego betę zgodnie z zapowiedziami: pod koniec listopada. A konkretniej już jutro, 27 listopada, o godzinie 14.30 naszego czasu. Jest tylko jeden kruczek: początkowo beta będzie dostępna wyłącznie dla posiadaczy Red Dead Redemption II w wersji Ultimate Edition.
W następnej kolejności dopuszczeni zostaną użytkownicy, którzy grali w dniu premiery, 26 października – dla nich testy rozpoczną się 28 listopada. Dzień dłużej będą musieli poczekać gracze, którzy uruchomili RDR2 dopiero w dniach 27-29 października. Pozostali będą mogli własnoręcznie sprawdzić Red Dead Online 30 listopada, kiedy tryb zostanie udostępniony wszystkim posiadaczom gry.
Uważni gracze zauważyli, że na stronie osiągnięć Red Dead Redemption II na Xboksie pojawiły się już achievementy związane z trybem online. Jeden z nich, nazwany "Breakout", uzyskamy po ukończeniu prologu trybu sieciowego. Dzień przed oficjalnym startem bety posiada go 0,01% graczy, co oznacza, że Rockstar dopuścił już do testów pierwszych graczy.

Źródło: https://www.cdaction.pl/news-55194/red-d...owego.html
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Waham się czy kupić PS4Pro dla tej gry Tongue. Switcha kupiłem dla Zeldy i nie przeszedłem bo gra mi nie podeszła...
Odpowiedz
Poczekaj, wyjdzie na PC Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ja właśnie tak zrobiłem i nie żałuję
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz