Przedstaw się
Jarek aka Cmdr Gal Black vel Galu321, lat 30, mieszkaniec Rudy Śląskiej. Lubię dobrą książkę, dobre kino (z tym ostatnim brak czasu ostatnio) , sporty - nie tyle oglądać co uprawiać - narty, łyżwy, biegi, siłownia, wycieczki piesze po górach, na wiele z tego nie mam po prostu czasu, którego najwięcej poświęcam synkowi (2 i pół roku) i małżowinieSmile Z Elite spędzam czas jaki mi zostaje, nie ma tego za wiele bo pracuje najczęściej na II i III zmianie choć czasem się na 1 pójdzie, dodatkowo weekendy najczęściej mam inaczej jak normalni ludzie Smile
Odpowiedz
Witam! Pawel, 79 rocznik od kilkunastu lat poza granicami Polski, od 9 lat na poludniu Anglii. W Elite pogrywam od Bety1 I dopiero niedawno dobilem do Clippera (mam swoj styl gry, mam swoj roleplay, dla mnie celem nie jest jak najszybsze dobicie do Anakondy).

Zainteresowania - jest tego troche, poczawszy od driftu modelami RC, przez DJ'ing, fotografie (makro, HDR, ostatnimi czasy street photo) a na - jakze uwielbianym przez wszystkich - graniu w gry komputerowe skonczywszy (nalogowo gram od czasow ZX Spectrum). Brak dzieci I zony, za to baaaaaaaaardzo wyrozumiala kobieta u mego boku sie trzyma.
Absolwent UAM w dziedzinie Fizyki (tak, wiem dziwne, nie, nie wiem co mnie pokierowalo w ta strone Wink ).

Od dluzszego czasu nie moglem sobie znalezc miejsca na swiecie, troche podrozowalem tu I owdzie, jakos UK przypadlo mi do gustu najbardziej. Mysle ze to ta mieszanka pieknych szlakow pieszych, klimatycznych pubow I w miare przyjaznych ludzi sprawila ze zagoscilem tu na dluzej.
Obecnie pracuje w firmie wspolpracujacej z firmami ubezpieczeniowymi na stanowisku 'Senior Apple Technician' (wiec jakby ktos potrzebowal cos z 'jablkiem', dawac znac).

W E;D znajdziecie mnie pod pseudonimem Pueblo. Zapraszam do dodania do listy znajomych Wink

Zdravim I do zobaczenia w grze/kantynie/zlocie
Odpowiedz
Cześć,
Jako że Hetman powierzył mi obowiązki rotmistrza to nie wypada mi być kompletnie anonimowy.
Mam na imię Adam, z natury introwertyk (ale się nawracam), rocznik 77, od urodzenia mieszkam w Poznaniu. W pierwszą Elite grałem na C64, potem „Dwójka” gdzieś mi uciekła, a dalej Frontier First Encounters no i ED. Fanem kosmosu nie jestem, ale zawsze pociągała mnie wolność jaką Elite oferowała i oferuje. Z tego samego powodu długo pogrywałem w Daggerfall. Generalnie jestem jednak fanem strategii. Poza tym co jakiś czas wracam do rogalika „ADOM”, a w piątki obowiązkowo CS lub CS GO z przyjaciółmi na chacie. Ni w czort mi nie idzie ale jest żarcie pizzy, sprośne żarty, oglądanie cycków w internecie i ogólne powitanie weekendu.
Nick Arnul (a właściwie Arnul Zielonobrody) towarzyszy mi już pół życia – to moja pierwsza postać w Warhammera.

Prywatnie ojciec 2 dzieci i mąż blond Thargoidki.

Cmdr Arnul
Odpowiedz
Wink 
Łukasz z tej strony. Rocznik 76.

Mieszkam i pracuję od kilku lat jako inżynier chemik w biurze projektowym we Frankfurcie nad Menem.

Do gry w ED wciągnął mnie CMDR baton za co mu niniejszym dziękuję :-) Innego zdania jest natomiast moja żona ;-)
Lubię literaturę i filmy fantastyczno-naukowe, rower i pływanie.

[Obrazek: IHxlPPT.png]
Odpowiedz
Wink 
Pozdrawiam wszystkich,
Grzegorz rocznik '75 zamieszkały obecnie w Krakowie. Pracuje jako konstruktor w branży automotive. Zainteresowania to foto (również astro) książki i filmy S-F oraz jakaś dobra gra od czasu do czasu. A teraz czasu nie ma za dużo bo 1,5 roczna córka nie pozwala na wiele.
Mam uczulenie na pisanie Tongue  W pracy nie ma to znaczenia ale udzielanie się na forum jakoś ciężko mi idzie. 

CMDR O_Grzechu
[Obrazek: rbpwuai.png]
Odpowiedz
Witam, CMDR Rommie_PL się kłania.
Dane osobowe:
UWAGA: Ściśle tajne Tylko do wglądu dowództwa.
Imię: Łukasz
Data ur.: 1984
Zameldowany w: Wołomin
Ostatnia znana lokalizacja: HR 8444
Posiadane okręty w czynnej służbie:
Caobra MKIII jako pirat,
Lakon 9 jako trader,
Fer De Lance jako "TAJNE"
ASP &%$@* /DANE USZKODZONE/
Python *(^&)!@!#% /DANE USZKODZONE/

Charakter:
Przyjazny nastawiony na poznawanie nowych CMDR, nieobliczalny, skłonny pomagać jeśli widzi w tym swój interes.
Podczas rozmów należy zachować szczególną ostrożność. Ostatnio podczas przechadzki z królewną LHS 322 ukradł im słońce.
KONIEC RAPORTU...

Gram kiedy mam czas, często pomagam nowym graczom rzucając im sporo cargo za free czasem też wypadnie mi jakaś mina - ale to zawsze nie chcący Wink

Witam i pozdrawiam.
Odpowiedz
Czołem! 
Mam na imię Marcin i też jestem alkoho... ehhh nie to forum, do rzeczy. Zamieszkuje obecnie pod Opolem, pracuje jako grafik (projektant opakowań elastycznych i nie tylko) w pewnej korporacji. W wolnym czasie chodzę po polach i wykupuje różne dziwne rzeczy, a jak nie ma pogody to spędzam czas na strzelnicy gdzie nabijam skilla w strzelaniu do papieru. Jak jeszcze zdrowie dopisywało trenowałem kendo (szermierka japońska). Zbieram noże małe i te duże, te do kuchni i te mniej przydatne... lubię historię czytam w miarę możliwości. Jak czas pozwala autem zwiedzam ojczyznę, mieszkanie poza granicami kraju po 15 latach tułaczki znudziło mi się. Rozglądam się za czymś na stałe, najlepiej Bieszczady Wink
Ciesze się że w końcu w Elite mogę pograć z kimś choć mało czasu mam aby grywać ale jak już jestem to staram się intensywnie spędzić godziny w grze.
Pozdrawiam
Xao
Odpowiedz
(05.11.2015, 20:57 UTC)Xao napisał(a): Czołem! 
Mam na imię Marcin i też jestem alkoho... ehhh nie to forum, do rzeczy. Zamieszkuje obecnie pod Opolem, pracuje jako grafik (projektant opakowań elastycznych i nie tylko) w pewnej korporacji. W wolnym czasie chodzę po polach i wykupuje różne dziwne rzeczy, a jak nie ma pogody to spędzam czas na strzelnicy gdzie nabijam skilla w strzelaniu do papieru. Jak jeszcze zdrowie dopisywało trenowałem kendo (szermierka japońska). Zbieram noże małe i te duże, te do kuchni i te mniej przydatne... lubię historię czytam w miarę możliwości. Jak czas pozwala autem zwiedzam ojczyznę, mieszkanie poza granicami kraju po 15 latach tułaczki znudziło mi się. Rozglądam się za czymś na stałe, najlepiej Bieszczady Wink
Ciesze się że w końcu w Elite mogę pograć z kimś choć mało czasu mam aby grywać ale jak już jestem to staram się intensywnie spędzić godziny w grze.
Pozdrawiam
Xao

A gdzie pod Opolem? Ja pochodzę z opolskiego (a dokładniej z Nysy Smile ). Kendo dawno temu bardzo chciałem ćwiczyć, ale nie było gdzie Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Hej,

Ja jestem Filip że świętego miasta, ale szczęśliwie wyemigrowałem do Katowic gdzie jestem niewolnikiem pewnej korporacji, a dokładniezajmuje się planowaniem transportu. W elitarnej rzeczywistości dla odmiany zamiast handlem zajmuje się glownie piractwem i morderstwami,.aczkolwiek.tym drugim stosunkowo rzadkoSmile

Na forum frontiera widnieje jako malk300, w grze grałem długo jako cmdr henkxajn, ale niedawno postanowiłem skasować save'a i obecnie nazywam się Faoiltiarna. Latam głównie małymi statkami którymi można wykręcić ciasne spiraleWink tj. Głównie viperem i voulturem. Od kilku miesięcy stałem się maniakiem FAOFF i szlifierka swoje skille w tej opcji sterowania statkiem.

W rzeczywistości jestem fanatykiem snowboardingu także każdy opad śniegu to dla mnie.błogosławieństwo. Poza tym lubię książki fantasy i wszelkiego rodzaju filmy s-f zwłaszcza te niskobudzetowe i badziewie Wink
Odpowiedz
Photo 
(05.11.2015, 22:21 UTC)Cmdr Mathias Shallowgrave napisał(a):
(05.11.2015, 20:57 UTC)Xao napisał(a): Czołem! 
Pozdrawiam
Xao

A gdzie pod Opolem? Ja pochodzę z opolskiego (a dokładniej z Nysy Smile ). Kendo dawno temu bardzo chciałem ćwiczyć, ale nie było gdzie Sad

[Obrazek: The-Last-One-118758006] dokładnie to Crap-kowice :p jest (była sekcja kendo w Opolu).
Odpowiedz