Frontier Roadmap na najbliższe 5 lat
(22.05.2019, 14:01 UTC)DYoda napisał(a): Jak FD powie coś oficjalnie to będę się nakręcał, jak na razie luzik.

A nie no, ja się nie nakręcam. Nawet jak FDEV coś powie, to nie zamierzam Tongue

Po paru ostatnich update'ach nie mam do nich zbyt wielkiego zaufania, jeżeli chodzi o hype.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Z ogłoszenia o pracę w FDEV: https://careers.frontier.co.uk/e/careers...Rc4ntm-8WY-

Cytat:You will build upon the physics, driving model, navigation and networking systems to create driving AI that understands and explores the surfaces of procedurally generated planets. Working in a cross-discipline game development team you will build an understanding of how vehicle AI fits into the wider game, and help the team to enhance the game with the opportunities that vehicle AI offers.

This is a great opportunity to work on solving new and exciting problems associated with creating AI which can navigate, drive and take part in combat over many different landscapes within a procedurally generated galaxy of over 400 billion star systems, and trillions of planetary surfaces.
--

Odpowiedz
Ogłoszenie zniknęło. Albo tak szybko znaleźli kandydata, albo ktoś z HR właśnie dostaje ochrzan za zbyt wylewne opisanie obowiązków Wink Wniosek jaki można z tego opisu wyciągnąć będzie taki, że oprócz latających dronów baz z plusikami będą teraz pilnować dodatkowo SRV Wink
Odpowiedz
Ha! No to niezły burdelek mają w tym Frontierze, coś czuje że niebawem dowiemy się więcej z oficjalnego źródła.
[Obrazek: 15654.jpg]
Odpowiedz
Mi się najbardziej podoba fragment o " solving new and exciting problems ". Tak właśnie będzie, devsi wydadzą dodatek pełen "new and exciting problems".
Zaraz będzie połowa roku, czy jest jakiś termin kiedy będą puszczane przeciek co czeka nas w kolejnym dodatku?
Odpowiedz
Problemy to nie tylko defekty i bugi lecz także trudne do rozwikłania zagadnienia takie jak Space Legs Wink
[Obrazek: 113326.png]

"Można mieszać BiGoS łokciem ale zdecydowanie lepiej miesza się Pytonem"
Odpowiedz
(28.05.2019, 13:07 UTC)Wojciech Dannyboy napisał(a): Mi się najbardziej podoba fragment o " solving new and exciting problems ". Tak właśnie będzie, devsi wydadzą dodatek pełen "new and exciting problems".
Zaraz będzie połowa roku, czy jest jakiś termin kiedy będą puszczane przeciek co czeka nas w kolejnym dodatku?

Nie no Wojtek co ty tak optymistycznie. Obecne "new and exciting problems" jeszcze sie nie rozwiazaly a ty juz chcesz sie o nowych dowiadywac Biggrin

Teraz pewnie ja sobie za duzo dospiewuje, ale czy jako "AI vehicle" nie mozna by tez potraktowac NPC w bazach lub na planetach? Wydaje mi sie ze AI dla jakiejs formy pojazdu ochronnego w porownaniu do stworzenia AI guardian sentineli to raczej polke nizej.
Odpowiedz
Jednak jest, link mi się źle skopiował Tongue

https://careers.frontier.co.uk/e/careers...Rc4ntm-8WY-
--

Odpowiedz
no jednak nie ma, już poszło na pniu ;-)
Odpowiedz
(29.05.2019, 08:16 UTC)Pepemag napisał(a): no jednak nie ma, już poszło na pniu ;-)

LOL ale to dziwne. Ogłoszenie jest, ale jak wkleję link na forum, to nie działa Biggrin

https://careers.frontier.co.uk/e/careers/search/new >> AI Vehicle Programmer
--

Odpowiedz