Liczba postów: 816
Liczba wątków: 44
Reputacja:
147
Platforma:
CMDR: Dako
18.07.2018, 10:18 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2018, 10:20 UTC przez Dako.)
(18.07.2018, 08:57 UTC)MAGNUM354 napisał(a): W ED tego nie bedzie - podejrzewam że można bedzi esobie polatac nad planeta ale lądowiska beda ograniczone do 3-4 baz naziemnych i tyle.
Nie widze powodu do lądowania w pobliżu wodospadu bez możliwości wyjścia ze statku - po co?
Nie oszukujmy się w SC w dostępnej pod koniec 2018 alfie 3.4.0 na takiej planecie-miasto czyli ArcCorp nie wylądujemy wszędzie. Polatamy nad całym obszarem ale będą strefy lądowania z budynkami i miejscówkami do odwiedzenia.
ps.
Kończę z tym offtopem bo mnie jeszcze za sianie fermentu zbanują lub dadzą urkop
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
23.07.2018, 14:49 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2018, 14:52 UTC przez Yata_PL.)
mogli by uchylic rabka tajemnicy i przedstawić co knuja w ED po „Beyond”
z jakiegos ostatniego streama z Sandro wynikalo ze jednak „space legs” troche mnie ten pomysl przygniata, do ogladania z bliska statkow , kwiatkow i innych przyszlosciowych miejscowek wystarczy mi łazik i kamera z zewnątrz, zamiast tego
wolalbym water worldy, atmosfere , gazowe giganty i pasiarskie rozbudowane miejscówki..
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
(23.07.2018, 14:49 UTC)Yata_PL napisał(a): mogli by uchylic rabka tajemnicy i przedstawić co knuja w ED po „Beyond”
z jakiegos ostatniego streama z Sandro wynikalo ze jednak „space legs” troche mnie ten pomysl przygniata, do ogladania z bliska statkow , kwiatkow i innych przyszlosciowych miejscowek wystarczy mi łazik i kamera z zewnątrz, zamiast tego
wolalbym water worldy, atmosfere , gazowe giganty i pasiarskie rozbudowane miejscówki..
Nie wiem, skąd wyciągnąłeś wniosek, że po Beyond dostaniemy Space Legs, ale to na pewno nie będzie to.
Osobiście stawiam na planety z atmosferą - zaczynając od gazowych gigantów
Liczba postów: 2,979
Liczba wątków: 173
Reputacja:
295
Platforma:
CMDR: Kyokushin
Planety + Space Legs, to bym chciał w Elite.
Dobrze że chłopakom idzie, kasa dla nich, to rozwój gier dla nas
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 8
Reputacja:
23
Platforma:
CMDR: zigusek
(23.07.2018, 15:03 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (23.07.2018, 14:49 UTC)Yata_PL napisał(a): mogli by uchylic rabka tajemnicy i przedstawić co knuja w ED po „Beyond”
Nie wiem, skąd wyciągnąłeś wniosek, że po Beyond dostaniemy Space Legs, ale to na pewno nie będzie to.
alee jak, w sensie w gazowych gigantach to chyba się nie za bardzo da się stacje zrobić
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
ale można się zanurzyć , moz enowe materiały gazowe zebrac, itd  poza tym w "atmosferze" giganta mogą byc latające miasta chronione bąblami utrzymującymi atmosferę,
Liczba postów: 521
Liczba wątków: 7
Reputacja:
131
Platforma:
CMDR: Indygo
o wlotach w gazowe giganty już wspominali... więc tego pewnie można będzie się spodziewać..
ale ciekawe kiedy nasz Księżyc otworzą do lądowań ...
czyżby robili tak dokładną mapę że tyle to trwa ??..
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(23.07.2018, 15:03 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (23.07.2018, 14:49 UTC)Yata_PL napisał(a): mogli by uchylic rabka tajemnicy i przedstawić co knuja w ED po „Beyond”
jak jesteś taki pewny to rozumiem ze zjesz swoje skarpetki jak to sie okaze to ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
(23.07.2018, 19:53 UTC)Indygo napisał(a): o wlotach w gazowe giganty już wspominali... więc tego pewnie można będzie się spodziewać..
ale ciekawe kiedy nasz Księżyc otworzą do lądowań ...
czyżby robili tak dokładną mapę że tyle to trwa ??..
Księżyc jest chyba tak samo dokładnie obfotografowany z każdej strony jak Ziemia, więc zrobienie "bump mapy" na podstawie tych zdjęć to chyba nie zajęcie na lata, tylko co najwyżej na miesiące. Ja nie widzę sensownego wytłumaczenia dlaczego Księżyc jest zamknięty, chyba, że to kwestia lore i po prostu zakazu lotów
|