Przemapować pewnie wszystko się da o ile dołączą sensowne oprogramowanie, którego np. w Hotas X nie ma. Wtedy to by było najmniejsze zmartwienie
Co do przykręcania do blatu to na obrazku raczej nie wygląda to wesoło. Zresztą mi by wystarczyło aby stabilnie się trzymał na stole i nie ślizgał się na boki
Do T16000m dodali mi takie oprogramowanie do mapowania, że włączyłem.... zrozumiałem że to przerasta moje pojmowanie i wyłączyłem. Zrobiłem sobie własną konfigurację J+K w E i hulam. Ale mądrzejsi ode mnie na pewno dadzą radę.
Szkoda że tej przepustnicy nie mają też w wersji pod prawą rękę
Mnie boli jedno w tych wszystkich zestawach.
Nikt nie wpadł na to że wielu ludzi chce mieć drążek koło prawego uda. Im bliżej tym bardziej komfortowo.
Warthog jet temu bliski- trzeba tylko "odpiłować" podstawki kawałek. ( a najlepiej całkiem ją wywalić i mamy prawie ideał) Prawie ... bo nie ma skrętnego drążka.
02.12.2016, 13:38 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2016, 13:45 UTC przez RADKO707.)
(02.12.2016, 12:59 UTC)Robinus napisał(a): Ha! Mistrzostwo w odkopywaniu wątku!
Ruszyła właśnie sprzedaż. Sam szykuję się do zakupu, zbieram materiały.
Ktoś jeszcze kupił/kupi?
Również planuje zakup tego ustrojstwa (przepustnica). Prawdopodobnie od 5 grudnia pojawi się w pierwszych internetowych sklepach.
Poniżej TWCS odśrodka:
Ps. Kasa już przygotowana. Czekam tylko na jakieś pewne źródło zakupu.
02.12.2016, 14:32 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2016, 14:37 UTC przez Fenyl de Lechia.)
Od Hotasa X na pewno. W recenzji którą wstawił Robinus gościu mówi, że jest dużo wygodniejszy niż x55. Moim zdaniem przepustnica wygląda ciekawie, dużo przycisków i inne podejście do mechanizmu Kusi, kusi