Przedstaw się
Witam wszystkich, Jestem Marcin rocznik 94, w Elite dopiero zaczynam, gram jakoś 2 miesiące na PS4 i się zastanawiam czy nie przenieść się na PC (jaka jest wasza opinia?) mam dopiero 3 statki 

Sidewinder Mk I
Type-6 Transporter
Cobra Mk III

Pozdrawiam Smile
Odpowiedz
zaraz dostane po łbie ale... dla mnie PS istnieje tylko dla Gran Turismo, Smile
W sumie szkoda ze PS4 nie doczekała się wersji tylko dla niej - myślę o GT 7
Odpowiedz
Hmm no ja większość gier to mam już na PS4 bo laptop mam głównie do pracy a PC ma chyba z ponad 10 lat xD
ale spotkało mnie dzisiaj miłe zaskoczenie i akurat trafiłem na sporą promocję dla Elite na PC więc se kupiłem, także przed chwilą opuściłem lokację dla początkujących i ruszam w stronę HP 8444  albo raczej w pobliże bo do Imperium (CUBEO) Biggrin

mój komander nazywa się: Shade Tempest jak coś Biggrin
Odpowiedz
to jak coś to zmień nick na forum ina discordzie .
a promocje na ED są dosłownie co chwila Smile
Odpowiedz
Nie widzę nigdzie opcji do zmiany nicku ani nawet do usunięcia konta by się ponownie zarejestrować, więc chyba musi zostać jak jest chyba że administrator ma te uprawnienia i to zrobi za mnie, a na discordzie już zmieniłem
Odpowiedz
(17.09.2020, 21:23 UTC)Shade napisał(a): Nie widzę nigdzie opcji do zmiany nicku ani nawet do usunięcia konta by się ponownie zarejestrować, więc chyba musi zostać jak jest chyba że administrator ma te uprawnienia i to zrobi za mnie, a na discordzie już zmieniłem

Wyślij mi PW z nickiem, na jaki chcesz zmienić obecny Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć wszystkim! Mam 23 lata jestem nowy zarówno w grze jak i na forum. Grałem kilka godzin dopiero ale gra pochłonęła mnie bez opamiętania. Jest to dokładnie to czego oczekiwałem od takiej gry. Wcześniej miałem styczność z no man sky ale to nie jest do końca to czego oczekiwałem. Mam nadzieje na długie godziny spędzone razem z wami zarówno w grze jak i na forum
Odpowiedz
A co jest złego w NMS ? ostatnio nawet wprowadzili ograbianie porzuconych statków - tak jak w ED Smile

Hetmanie - jak to na jaki ? na taki sam jak w grze Smile

gajos1997 - jakbyś potrzebował małego zastrzyku gotówki nastart to się odezwij na diskordzie, albo pytaj kogokolwiek o HKL
Odpowiedz
Magnum chodzi mi o to że chciałem czegoś bardziej realistycznego jak ED właśnie. NMS jest świetne bez dwóch zdań i wracam do niego czasem ale móc eksplodować naszą galaktykę nawet wirtualnie to jest totalny kosmos Biggrin Biggrin
Odpowiedz
nie eksploduj całej galaktyki, gdzie my się podziejemy ? Smile
Odpowiedz