16.01.2018, 13:37 UTC
Przeczytałem sobie to wszystko jeszcze raz i takie spostrzeżenia mi się nasuwają: szkoda, że dostajemy kolejny statek do walki... zamiast np. dedykowanego górnika lub eksploratora. IMHO FDEV za bardzo skupia się na tym aspekcie gry (walka :/ ). Podoba mi się to, co czytam o wing missions, bo wygląda na to, że nie będą to po prostu te same misje co teraz, ale coś nowego, o większym wyzwaniu i poziomie trudności. Lubię to!
Nowa mechanika danych handlowych też wygląda ciekawie, ale zobaczymy, jak sprawdzi się w praktyce. Mam nadzieję, że przynajmniej częściowo wyeliminuje potrzebę odwiedzania zewnętrznych stron, jakich jak eddb etc.
Zobaczymy jeszcze co powiedzą na dzisiejszym i czwartkowym streamie, ale jestem dosyć pozytywnie nastawiony (aczkolwiek na pewno nie ma takiego hype'u jak przy poprzednich update'ach - na to nie dam się już nabrać
).
Nowa mechanika danych handlowych też wygląda ciekawie, ale zobaczymy, jak sprawdzi się w praktyce. Mam nadzieję, że przynajmniej częściowo wyeliminuje potrzebę odwiedzania zewnętrznych stron, jakich jak eddb etc.
Zobaczymy jeszcze co powiedzą na dzisiejszym i czwartkowym streamie, ale jestem dosyć pozytywnie nastawiony (aczkolwiek na pewno nie ma takiego hype'u jak przy poprzednich update'ach - na to nie dam się już nabrać
).
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki!
:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)