Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
(22.12.2017, 10:37 UTC)Mezal napisał(a): Pytanko czy są jakieś mody do elite, interesuje mnie głównie paczki voice. Brakuje mi czasami w tej ciszy, żeby coś gadało. Może kiedyś galnet bedzie działać ale narazie cisza czasem mnie przeraża.

Graficzne paczki też mile widziane.

I jeszcze jedno pytanie Latam sobie w Eurybia, aby poluibić się bardziej z mafią celem odblokowania inżyniera, bo ten odblokowuje mi następnego a musze isc w kierunku lepszego reaktora, tzn mocniejszego by moc nastepne rzeczy ulepszyć. Ale im mocniejsze elementy statku tym bardziej prądożerne tylko co dalej będzie się puszka przegrzewać. Ma ktoś jakieś porady co do ulepszania z czym nie przesadzać. Albo swoje spostrzezenia.

I pytanie w jakim momencie ta Panienka od min wyśle mi zaproszenie

Modów jako takich nie ma. 

Dostępne są tzw. Voice Packi, tworzone przez ludzi z HCS Voice Packs i we współpracy z takimi sławami jak William Shatner czy Brent Spiner. Do ich poprawnego działania wymagany jest program Voice Attack (koszt circa $10). TUTAJ masz przykład, jak to działa w praktyce. Tam akurat używanych jest kilka na raz, ale jak najbardziej można kupić tylko 1 i używać pojedynczo. Gorąco polecam!

P.S. Voice Pack VERITY jest nagrany przez tę samą aktorkę, która nagrała głos komputera pokładowego, więc świetnie pasuje do gry.

Co do Galnetu - zerknij TUTAJ. Galnet Audio jest potwierdzony na przyszły rok.

Co do grafiki - modów jako takich również nie ma, ale zapraszam do sprawdzenia mojego presetu ReShade (link w sygnaturze).

Spis polecanych ulepszeń od Inżynierów znajdziesz w przypiętym wątku w Bibliotece.

Jeśli chodzi o ostatnie pytanie, to nie mam pojęcia Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - przez Mathias Shallowgrave - 22.12.2017, 10:44 UTC
temperatura - przez Plebix 007 - 06.12.2020, 16:36 UTC
RE: temperatura - przez Ganzuri - 06.12.2020, 17:23 UTC